2015 a year in review

Geplaatst door in NINA weddings op 12 januari, 2016 0 Comments hanke-arkenbout7(pp_w640_h472)-2

2015, wat een jaar!

WOW, wat wat was 2015 een geweldig jaar. Het aantal bruiloften verdubbelde dus het was flink werken, twee prachtige en allebei op eigen wijze een bruiloft in – ja echt- Curaçao, mijn eerste herfstbruiloft (wat ik al megalang probeer te promoten, dus please lieve bruidjes denk ook eens aan dit mooie seizoen), een leuke business trip naar Italië waarbij weer een mooi netwerk is gebouwd en bezoeken aan verschillende (internationale) trouwbeurzen voor inspiratie en trendspotting.

2015 a year in review weddingplanner nin

Amanda Drost, Hanke Arkenbout Photography, Nadia Meli, Wow Wedding Details and Shari Ruzzi Photography

Met een topteam van mijn favoriete leveranciers heb ik meerdere styled shoots neergezet. En ze werden gepubliceerd door oa; Magnolia Rouge, Style Me Pretty wat de echte toppers zijn van de internationale trouwblogs en alleen maar the best of the best publiceren. Een absolute mijlpaal dat we daar met onze styled shoots te zien zijn. YAY! So proud.

Dutch Wedding Awards

2015 a year in review weddingplanner nin Super trots op mijn eervolle vermelding bij de Dutch Wedding Awards jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse Trouwbranche Organisatie. Het verschil met de eerste 3 genomineerde was namelijk zo klein, dat ze me toch een eervolle vermelding toekende voor de categorie Weddingplanner én Bruiloftstylist. Op een haar na, miste ik de nominatie. Absoluut een mooie erkenning van mijn werk en extra motivatie voor komende jaren. 2015 a year in review weddingplanner nin 2015 a year in review weddingplanner nin

2016, here we come!

Komend jaar staat de agenda al weer behoorlijk gevuld, met zelfs een bruiloft op een droomkasteel in de Dordogne – Frankrijk. Oh la la! Reserveer daarom snel een plekje in mijn agenda. Dan kunnen we gezellig onder genot van kopje thee kletsen over jullie BIG day en hoe onwijs mooi ik dit voor jullie kan stylen.

2015 a year in review weddingplanner nin

 

Please leave a Comment