5 redenen om een trouwbeurs te bezoeken

Geplaatst door in Tips&Tricks op 29 februari, 2020 0 Comments 5 redenen trouwbeurs bezoeken

Zijn jullie bezig met het organiseren van jullie grote dag? Bezoek een trouwbeurs! Het stoffige imago is veranderd. Tegenwoordig is een hippe trouwbeurs bezoeken weer een leuk uitje met je aanstaande, beste vriendinnen of ceremoniemeester. Het is vaak op een prachtige trouwlocatie waar alles in stijl is aangekleed zodat jullie direct een goed beeld krijgen voor jullie trouwdag.  Trouwbeurzen zijn dé ideale plek om inspiratie op te doen voor jullie grote dag en om persoonlijk kennis te kunnen maken met eventuele leveranciers voor jullie bruiloft.

1. Maak een persoonlijke connectie

Als het gaat om het kiezen van jullie trouwleveranciers, wilt je ervoor zorgen dat je niet alleen van hun werk houdt, maar dat de mensen die je inhuurt, mensen zijn met wie je gedurende langere tijd graag samenwerkt. Soms zal het maken van die persoonlijke band met een cateraar of bloemist die jullie visie echt begrijpt, ze bovenaan jullie lijst plaatsen. Persoonlijkheid is belangrijk wanneer je 6-12 maanden met iemand werkt en deze vertrouwt op een zeer belangrijke dag in jullie leven.

2. Scoor een leuke deal

Als je al wat online research hebt gedaan naar de aanwezige leveranciers, zou je kunnen weten met welke leveranciers je het meest geinteresseerd bent om mee samen te werken en kun je een geweldige deal scoren op iemand die je misschien had willen boeken! Sommige leveranciers hebben een speciale beursaanbieding.

5 redenen om een trouwbeurs te bezoeken wedding event event

LEONNE PHOTOGRAPHY-TROUWBELEVING

3. Vraag advies

Ben niet bang om met leveranciers in gesprek te gaan. Regelmatig zie ik bruidsparen schichtig kijken bij het bezoeken van een beurs als ze worden aangesproken. Maar het bezoek draait juist om het ontmoeten van leveranciers en je hoeft niet ter plaatse een contract te tekenen. Ontspan en klets met de leveranciers om hen en hun dienst/product beter te leren kennen. Misschien kom je zo nog op iets waar je vooraf niet over nagedacht had. Het is de kans om persoonlijk met de leverancier te praten en meteen al je vragen te stellen zonder dat hier een reeks mailtjes of telefoontjes over heen gaan. Wel zo handig!

4. Win prijzen!

Veel leveranciers bieden beurs-weggeefacties en prijzen aan potentiële koppels die hun stands bezoeken. Je kunt je aanmelden voor de kans om allerlei items te winnen voor je bruiloft, van fotografiesessies tot bruidstaarten, tot een gratis trouwjurk! Je kunt niet winnen als je niet bent ingeschreven … dus het is op zijn minst een poging waard, toch? Niets is tenslotte budgetvriendelijker dan GRATIS.

5. Ontdek nieuwe trends

De beste bruidsshows brengen de allerbeste bedrijven in een bepaald gebied samen. De beste leveranciers zijn meestal op de hoogte van de steeds veranderende trends in de trouwbranche. Net als in de modewereld, zijn stijlen in de trouwwereld voortdurend in ontwikkeling, en vaak zullen leveranciers wat nieuw en hot is in hun stands presenteren om moderne koppels aan te trekken. Veel trouwevents hebben ook een modeshow om te laten zien wat er trending is in de wereld van de bruidsmode.

Please leave a Comment