ASOS bridal collection

Geplaatst door in The Dress op 8 maart, 2016 0 Comments ASOS

Het is ongelooflijk maar echt waar. Je kan heel goed een trouwjurk kopen op ASOS. ASOS was altijd al de go-to shop voor bruidsmeisjes, maar vanaf nu dus ook voor girls die zélf de bruid zijn.  Trouwen in een prachtige jurk maar niet het budget voor een designer dress. No worries! ASOS komt met een oplossing voor alle brides to be en hun bruidsmeisjes met een geweldige bruidsjurkcollectie. En het mooiste is: de duurste jurk zal zo’n driehonderd (u-huh: 300!) euro kosten. En voor zo’n € 550,- heb je een complete look, inclusief schoenen en accessoires. Want ja, die komen er ook! Holy moly! Het is natuurlijk even wennen om je bruidsjurk online te shoppen, maar waarom niet. Je kunt ze gratis weer retourneren mocht het niet passen. Deze bruidsjurken zijn super voor een kleiner budget, een city hall wedding of voor een meer casual bruiloft; denk aan een strandbruiloft in het buitenland. Ideaal! Dit zijn mijn favorieten:

ASOS bridal collection trouwjurk strandbruiloft modern bruid ASOS ASOS bridal collection trouwjurk strandbruiloft modern bruid ASOS
Naast de traditionele witte bruidsjurken brengt ASOS ook een aantal gekleurde potentiële jurken uit voor de bruidsmeisjes. En natuurlijk is geen bruidscollectie compleet zonder de nodige bruidsaccessoires zoals schoenen, clutches en bloemige haar items.

De bruidsjurken zijn net zo gevarieerd als dat we van ASOS gewend zijn. Zo is er voor ieder type bruid wel een bijpassende bruidsoutfit. Ben je niet zo van de traditionele jurken? ASOS heeft bijvoorbeeld ook deze super chique jumpsuit met cape sluier voor slechts €194.

Wacht niet langer, en ga snel naar de website om je eigen item uit de ASOS bridal collection te scoren. Want dat het snel zal gaan is zeker! En nog niet alles staat op de website dus een paar keer per dag refreshen is zeker aan te raden! 😉

 

Please leave a Comment