BHLDN weddings

Geplaatst door in The Dress op 19 augustus, 2013 0 Comments bhldn tag

Er is één bruidszaak in Amerika waar ik helemaal weg van ben, en ik weet zeker jullie ook! Anthropologie heeft een zusteronderneming met een wedding collection BHLDN!  Al enige tijd volg ik deze modezaak en they are awesome!

BHLDN weddings wedding vintage bruidswinkel bruidsjurk bruidsboetiek bohemian BHLDN

BHLDN heeft trouwens een link met Nederland. De naam is geinspireerd op het Nederlandse woord voor “to keep.”

 

Je vindt er alles – écht alles – voor een romantische, pastelzoete, vintage trouwdag. Van ringkussens tot taartjes en van ‘wil je mijn bruidsmeisje zijn’-kaarten tot taartversiering. Maar het allerbelangrijkste: ze hebben prachtige bruidsjurkencollectie. De op vintage geïnspireerde bruidsjurken zijn prachtig!! Deze jurken zijn een real wanna have voor de vintage of bohemian bruiloft! De site verkoopt bijpassende sieraden, sluiers en lingerie. Allemaal in pasteltinten en zo verfijnd als het maar kan. Het meeste is nog heel betaalbaar ook. De prijzen van de jurken variëren tussen de 600 en 3600 dollar.

 

BHLDN heeft niet alleen de meest prachtige vintage trouwjurken, ze verkopen nog veel meer mooie accessoires, schoenen, decoraties en meer! Ook als je zelf (nog) niet gaat trouwen kun je hier heel leuk shoppen. BHLDN.com is ook zonder bruiloft voor de boeg al een plezier om te bezoeken. De cadeaus voor kersverse paren zijn minstens zo leuk en origineel. De kleinigheidjes voor moeders (lees: zakdoeken) trouwens ook.

Zie jij jezelf ook al flaneren in deze jurken? Helaas is deze winkel nog niet in Nederland, máár er is goed nieuws ze leveren ook in Nederland!

BHLDN weddings wedding vintage bruidswinkel bruidsjurk bruidsboetiek bohemian BHLDN
Be you. Be loved. BHLDN

Please leave a Comment