Big thanks

Geplaatst door in NINA weddings op 24 mei, 2013 0 Comments thank you

Met de lancering van mijn website vorige week heb ik heel veel reacties gekregen. WOW! Natuurlijk wel gehoopt, maar niet verwacht, zoveel positieve reacties! Van creatief, onderscheidend tot vernieuwend. Ik wil dan ook echt iedereen bedanken voor zijn of haar leuke en lieve reactie die ik heb mogen ontvangen. Het was echt hartverwarmend. Zelfs de Weddingplanners Institute, de Nederlandse opleiding voor weddingplanners, heeft er over getweet en een compliment gepost op haar Facebook pagina. Ondanks mijn bescheiden karakter durf ik dan ook te zeggen dat ik hier super trots op ben. Echt geweldig! En big thanks voor Bram van Rens voor design en advies! Een geweldige start voor NINA weddings!

Big thanks website launch bruiloft

Op de website en via de blogs van NINA weddings laat ik zien wie ik ben, welk stijl bruiloften ik verzorg en wat ik voor jullie kan beteken. Jullie droombruiloft verzorgen! Mijn inspiratie voor bruiloften haal ik uit de vele trouwblogs in binnen- en buitenland die ik volg, magazines en boeken, congressen en workshops, wandelend langs etalages, tijdens reizen, fashion en meer. Maar ik ben vooral mezelf! Love what you do and do what you love.  Als dit ook jouw stijl is dan zijn we zoals ik ook op mijn contactpagina heb gezet misschien wel een perfecte match!

Wil je op de hoogte blijven van NINA weddings, alles weten over de laatste trends en inspiratie opdoen? Ik plaats met regelmaat nieuwe blogs, like NINA weddings op Facebook, of volg via Twitter en Pinterest.

PS Ik werk heel graag samen met enthousiaste leveranciers die een te gekke dienst of product kunnen aanbieden aan bruidsparen. Als je interesse hebt in een samenwerking, just let me know! Voor out of the box en creatieve samenwerkingen sta ik namelijk altijd open.

Please leave a Comment