Bloemen trend 2015

Geplaatst door in Floral op 19 maart, 2015 0 Comments bloemen trend bruiloft 2015

Bloemen, bloemen, bloemen! J´adore! Eigenlijk nooit weggeweest, bloemen op je bruiloft. Een bruiloft zonder bloemen is voor mij eigenlijk geen bruiloft. Voor mij is het een echte must. Ze fleuren de boel op en maken het meer dan gewoon een feestje. Je kunt er zo veel kanten mee uit. Bloemen mogen óveral! Bloemen aan je stoel, bloemen aan het plafond, bloemen op tafel, bloemen in je haar, of laat een enorme backdrop van bloemen maken.Hieronder heb ik de bloemen trends voor komend jaar verzameld en leuke tips voor je bruiloftstyling. Enjoy!

Hangende bloemen

Bloemen trend 2015 trend bloemen

Cassidy Carson via Snippet & Ink

Een van de nieuwste trends is om je bloemendecoratie op te hangen! Als je het budget hebt, dan is dit een look die niet men zeker niet zal vergeten! Er is iets zo dramatisch aan bloeminstallaties hangend boven je tafels. Ik heb ze al gezien bij ronde en rechthoekige tafels. Hierdoor heb je bovendien meer plaats op tafel. Erg handig als je smalle tafels hebt.  Afgelopen jaar heb ik hangende bloemen zelf ook al toegepast bij de ceremonie van een van mijn bruiloften. Zo bijzonder om te zien! Ze voegen altijd een instant wow factor toe.

Rebekah J. Murray Photography via Greenweddingshoes

Bloemen trend 2015 trend bloemen

Tec Petaja via 100 Layer Cake

Donkere en warme bloemen op je bruiloft

Bloemen trend 2015 trend bloemen
The Seasonal Bouquet Project

Pantone kleur van het jaar, Marsala, maakt ook zijn intrede in de bloemen. Een prachtige combinatie naast blush en poederblauw.

Dalhias

Bloemen trend 2015 trend bloemen Jen Wojcik Photography via Wedding Chicks

Dahlia’s en veel van hen! Ik durf te zeggen dat de dahlia’s de nieuwe pioenroos is, en ik ben er erg enthousiast over. Ze komen in zoveel kleuren, vormen en maten en voegen iets interessant toe  aan een boeket. Sommige zijn zo groot dat je aan een enkele bloem alleen nodig voor een boeket! Ze zijn geweldig voor het herfstbruiloften als het een beetje moeilijker en duurder is om pioenrozen te krijgen. Go big and go bold!

Bloemen trend 2015 trend bloemen

Greenery

Bloemen trend 2015 trend bloemen

Greenery is een groeiend als bruiloft decor trend en ik ben zo blij. Met groen kun je een saaie ruimte goedkoop en snel aankleden. Het is zo cool om te zien hoe groot verschil een beetje groen maakt! Vooral eucalyptus is trending, ik gebruik het regelmatig en ook om mee heen begin ik het steeds meer te zien. En geen wonder…het is een mooie grijsgroene tint.Bloemen trend 2015 trend bloemen

Protea

Bloemen trend 2015 trend bloemen

Wat is een beter passende bruiloftsbloem dan de protea; “blushing bride”? Maar afgezien van de toepasselijke naam, de bloesem is ook perfect voor al je bruiloft arrangementen. Blushing bride proteas hebben een blush-gekleurde centrum, met puntige bloemblaadjes die variëren in kleur van sneeuw wit en ivoor tot crème met tinten van lichtroze. De delicate bloemen zijn vederlicht en licht, waardoor de bloemen een etherische sfeer uitstralen. Plus, de bloemen zijn super veelzijdig – ze ziet er geweldig uit op zichzelf of wanneer deze is gekoppeld met andere zacht-roze en crème-kleurige bloemen.

Bloemen trend 2015 trend bloemen

Zoals je merkt, ben ik helemaal into bloemen en gebruik ik ze maar al te graag op bruiloften voor de bruiloft styling. Love love love! Ik pas bloemen dan ook altijd toe in de wedding designs die ik maak. Ben jij ook bloemengek en kun je je ook – net als ik – een bruiloft zonder prachtige bloemen niet voorstellen, dan zijn we een absolute match. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en wie weet design en style ik wel jullie bruiloft.

Benieuwd naar de algemene trouwtrends lees dan ook deze blog: Dit zijn de trouwtrends voor 2015! – NINA weddings

Please leave a Comment