The Wedding Workshop

Geplaatst door in Workshops op 26 april, 2014 0 Comments workshop

Het trouwseizoen is begonnen en daarom wordt het tijd voor wat leuke activiteiten. Heb je zin om een middag te brainstormen over jouw droombruiloft, onder het genot van lekkere hapjes en drankjes?

Geef je dan op voor de workshop Moodboard + Styling van NINA Weddings! Een goede styling van jouw bruiloft is onmisbaar voor een unieke en persoonlijke sfeer. De dag komt namelijk pas écht tot zijn recht als je vooraf een goed uitgewerkt thema qua sfeer, kleur, materiaal en verhaal hebt opgezet. NINA Weddings leert je in een superleuke workshop hoe je dit doet! Deze workshop is exclusief voor bruidsparen.Normaal kost een stylingadvies 150,- euro, dus grijp je kans!

Daarnaast is er nog de superleuke workshop Bloemschikken. Bloemschikken zul je denken, dat is toch iets voor ouderen met wat oase etc. Nee hoor, bloemschikken is superhip. Als je een prachtig stuk wilt maken voor op je (feest) tafel dan is dit dé ideale kans. Bloemiste Giada Grazini van Don Florito leert hoe je een prachtig bloemstuk kunt creëren. Reken voor eens en voor altijd af met dat simpele bosje tulpen in een vaas.Ook voor vriendinnen en andere creatieve zijn er leuke workshops te volgen.

Wat dacht je van de workshop Moderne Kalligrafie?! Iedereen is bekend met kalligrafie en kent het van zijn of haar diploma’s. Deze letterkunst kun je echter ook in een moderne vorm gebruiken voor handgeschreven kaarten, naambordjes, enveloppen, wegwijsborden en nog veel meer.

————————————–

 Moderne Kalligrafie

Zaterdag 31 mei 13.30 – 16.30

Eindhoven

Kosten: 45,- euro

 

Bloemschikken

Vrijdag 2 mei 19.30 – 21.30

Amsterdam

Kosten: 99,- euro (inclusief vaas en bloemen)

——————————–

Voor elke workshop geldt minimaal 8 deelnemers – maximaal 12 deelnemers. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops; schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Please leave a Comment