Curaçao… esta dushi!

Geplaatst door in Beach Wedding op 28 juni, 2013 0 Comments curacao

Sun. Laugh. Drink Shakes. Swim. Dance on the beach. Get Married.

Als echte Yu di Korsou  (kind van het eiland) kan ik jullie vertellen dat Curaçao alles in huis heeft om een droomhuwelijk te verwezenlijken: wuivende palmbomen, parelwitte stranden, de azuurblauwe, kristalheldere zee, het tropisch klimaat, prachtige onderwater wereld en de unieke flora en fauna. Met regelmatig keer ik terug naar “mijn” eiland, wat ik nog steeds zie als mijn tweede thuis. Dushi Korsou…. 

Curaçao... esta dushi! zuid amerika trouwen op het strand trouwen in het buitenland trouwen strand stoer slipper ongedwongen midden amerika landhuis korsou exotisch dushi destination wedding curacao caraibisch caraiben cactus buitenland bon bini bestemming

Curaçao heeft een prachtige omgeving met veel romantische plekjes en volop faciliteiten om jullie huwelijk onvergetelijk te maken. Wat dacht je van een huwelijk op het strand? Of een historisch landhuis?

Curaçao... esta dushi! zuid amerika trouwen op het strand trouwen in het buitenland trouwen strand stoer slipper ongedwongen midden amerika landhuis korsou exotisch dushi destination wedding curacao caraibisch caraiben cactus buitenland bon bini bestemming Maak gebruik van hetgeen Curaçao te bieden heeft. Denk aan een ongedwongen bruiloft op slippers en in korte broek. Je trouwdag is niet alleen voor alle gasten, de trouwdag is primair voor jullie twee, dus bedenk wat je zelf leuk vindt en wat je niet in Nederland zou kunnen doen. Wanneer dat inhoudt dat je een boot afhuurt en gewoon in een baai gaat liggen, eten, drinken, zonnen, zwemmen, feesten…….so be it. Of denk aan een stoere locaties zoals de ruige noord kust met opspattend zeewater, omringd door cactussen of surfboards. Er zijn meer mogelijkheden dan op het strand alleen.

Op het eiland wordt Nederlands (officiële taal), Papiamentu en Spaans gesproken. Hierdoor is op Curaçao trouwen; trouwen in het buitenland, maar toch een beetje dichtbij. NINA weddings beheerst overigens alle drie de talen.

Een van de lekkerste huwelijkstradities op Curaçao is het serveren van Bolo Pretu, wat letterlijk zwarte taart betekent. Deze rijk gevulde zwarte vruchtentaart moet een aantal dagen in de alcohol weken voordat hij in de oven geschoven kan worden.  Kleine stukjes bolo verpakt in prachtige doosjes of glanspapier worden aan het eind van een feest meegegeven naar huis als wedding favor.

Curaçao... esta dushi! zuid amerika trouwen op het strand trouwen in het buitenland trouwen strand stoer slipper ongedwongen midden amerika landhuis korsou exotisch dushi destination wedding curacao caraibisch caraiben cactus buitenland bon bini bestemming Kortom Curaçao is een te gekke exotische bestemming voor jullie huwelijksdag én huwelijksreis. Zijn jullie klaar om met jullie voeten in het zand JA te zeggen?! Neem dan vrijblijvend contact op. Ik help jullie graag bij de voorbereidingen zodat jullie in Caraibische stijl – volledig relaxed – kunnen trouwen.

PS NINA weddings is begin 2014 op Curaçao geweest om trouwlocaties en leveranciers te ontmoeten! Deze samenwerkingspartners en NINA weddings  kunnen daarmee je totale bruiloft organiseren, met NINA weddings als weddingplanner in Nederland. Extra handig dus als jullie je bruiloft willen laten regelen daar.

 

Please leave a Comment