Engaged – de inspiratiebron voor je bruiloft

Geplaatst door in Events op 24 oktober, 2014 0 Comments handlettering engaged wedding event

Geïnspireerd door alle mooie bruiloften die je in de Amerikaanse en Australische blogs voorbij ziet komen, dacht ik in Nederland kan dit zoooo veel beter.  Die mooie foto’s op Pinterest, waar vind je ze in Nederland? Als weddingdesigner organiseer en styleer ik alleen maar van dit soort prachtige, persoonlijke en unieke bruiloften, maar om een echte trend te zetten moet er meer gedaan worden. Om toekomstige bruidsparen (misschien jullie ook wel) te overtuigen en inspireren dat het echt anders kan, te laten zien wat de mogelijkheden kunnen zijn en met welke geweldige leveranciers. Maar ook om de trouwbranche te stimuleren om te groeien, innoveren en vooral te durven om die Nederlandse saaie truttigheid (sorry but it’s true) te laten varen en te gaan voor prachtige gestylde en authentieke bruiloften! 

Daarom Engaged; a unique wedding event! Samen met bruidsfotograaf Judith van Lent – Velvetine | Fotografie + Inspiratie besloten we dit prachtige event te organiseren. Op 5 oktober 2013 organiseerden we de eerste editie. Wat was het leuk én wat ging de dag snel voorbij! Engaged; na maanden lang hard werken hebben we een prachtig nieuw inspirerend wedding event neer gezet.

Met dit event heb ik als nieuwkomer in de trouwbranche meteen duidelijk gemaakt wat mijn kijk is op bruiloften en hoe ik deze het liefst voor jullie organiseer. Best wel een gewaagde actie als ik het achteraf zo bekijk om als nieuwkomer meteen een “revolutie” te starten, maar ik hou van vernieuwende ideeën, ben ambitieus, een dreamchaser en geniet van mooie dingen in het leven (dus ook prachtige bruiloften). Ik ben dan ook wel stiekem heel trots dat ik dit heb mogen bereiken. Samen met Judith – dear partner in crime – is Engaged een prachtig event geworden. YAY! Ben ook ontzettend dankbaar voor alle vendors die met ons deze eerste editie de uitdaging zonder twijfel durfde aan te gaan met dezelfde visie als ons – hippe, unieke bruiloften! Het begin is gemaakt en ook NINA weddings heeft haar intrede gemaakt! Letterlijk en figuurlijk; just the beginning! Dit jaar ga ik ook volop genieten. Niet meer als organisator maar als bezoeker. Door de drukte van het trouwseizoen en mijn focus op bruiloften ben ik tot juni betrokken geweest bij de voorbereidingen van Engaged ’14, maar uiteraard ligt mijn hart nog steeds bij Engaged.

Maar nu…tijd voor part 2! Engaged ’14  en het wordt bigger, better, prettier! The coolest wedding event in town is back! Op zondag 26 oktober 2014 zal de tweede editie plaatsvinden in de oude lijmfabriek van Lijm en Cultuur in Delft.  Je hoeft niet langer te dromen, nu kun je er zelf bij zijn! Ontmoet hier de meest creatieve en getalenteerde leveranciers uit de trouwbranche, die jou laten zien hoe fantastisch jouw bruiloft eruit kan komen te zien. Je waant je werkelijk in een levend magazine met al die unieke vendors die van te voren met zorg geselecteerd zijn. Zie ik jou daar?!

Liefs, Janina

PS Ik loop ook gezellig rond zondag bij Engaged. Kom gerust even een praatje maken als je me ziet!

Please leave a Comment