Engaged News!

Geplaatst door in Events op 27 mei, 2013 0 Comments engaged profiel

Word jij blij van al je inspiratie boards op Pinterest? Word je vrolijk van prachtige bloemen en gouden randjes? Krijg jij het warm van pretty stationary en unieke decoratie maar kun je die ene geweldige vendor niet vinden in Nederland? Dan is Engaged het event dat jou gaat helpen!

Engaged; hét hippe en unieke wedding event, gehost door mij en  Judith van Lent – Velvetine. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen is dit event een totaal nieuw concept in Nederland. Het is een super leuk event vol inspiratie voor unieke en creatieve bruiloften. Engaged wordt gehouden op zaterdag 5 oktober 2013 in de oude lijmfabriek Lijm en Cultuur te Delft. Mark your calendar! Deze bijzondere locatie valt op door haar karakteristieke, industriele uitstraling, de verweerde betonvloer, hoge plafonds, glazen pui en verschillende ruimtes. De ideale setting voor ons creatieve event, waarbij de vendors en hun etalages perfect tot hun recht komen.

Engaged News! website velvetine modern mannen launch industrial experience event evenement Engaged bruidsbeurs bruidegom bohemian Engaged belooft het meest creatieve en unieke wedding event van Nederland te worden, dat getalenteerde en innovatieve vendors uit de trouwbranche bij elkaar brengt. Speciaal door ons geselecteerde vendors laten op uitbundige wijze zien hoe mooi en creatief je je trouwdag kunt invullen. We gaan er een echte wedding party van maken! De venue zal volledig gestyled worden en vendors zullen op creatieve wijze laten zien wat zij te bieden hebben. Er komen amazing foodtrucks en cateraars die jullie laten proeven van lekkernijen voor jullie bruiloft. Een super fashion show met vooral niet-standaard bruidsjurken en high heels! En voor de mannen een gentleman’s corner met waanzinnige barbers, sigaren en meer! Met een live band en dj kan er volop gedanst worden. So put your dancing shoes on! 

Iedereen is welkom; love birds en  pas verloofden, maar ook zeker je vrienden, getuigen, mothers of the bride, dromers van prachtige bruiloften, creatievelingen, mensen die van feestjes in stijl houden en professionals uit de event business.

Op onze Engaged website kun je vanaf vandaag  al met eigen ogen bekijken wat onze plannen zijn. Ow yeah!  Op zaterdag 1 juni 2013 start de kaartverkoop. Zorg dat je er als eerste bij bent, want er zijn slechts een beperkt aantal early bird tickets. 

Please leave a Comment