Engaged – Sleepy lovebirds @ STROOM

Geplaatst door in Events & Giveaway op 12 juli, 2013 0 Comments engaged stroom hotel

Weten jullie nog dat ik  het op Facebook had over een hotelarrangement? Well, het is nu officieel en klaar om geboekt te worden! Sleepy lovebirds  kunnen vanaf nu ook een hotel boeken tijdens Engaged. Wonen jullie wat verder weg of gewoon zin om met korting er een geweldig romantisch pre-honeymoon weekend van te maken dan is dit je kans. Heerlijk bijkomen na een inspirerende dag Engaged!

Hotel STROOM Rotterdam heeft een speciaal superdeluxe arrangement bedacht (denk aan een studio met twee etages, super groot hoekbad, dakterras, prosecco en ontbijt op bed) en helemaal exclusief voor bezoekers van Engaged beschikbaar! Ik zou het wel weten…

How exciting! Je komt binnen op de badetage met het groooote bad en de tweepersoons megadouche. In de meeste vide studio’s kun je vanuit het bad naar de sterrenhemel staren en in sommige vide studio’s gluur je zelfs vanuit je bed, zo door de glazen vloer in de douche…high love factor! 

Via de Engaged website koop je de speciale hotelarrangement tickets, daarop staat een code en daarmee boek je het hotel. De overnachting is van 5 op 6 oktober. OP = OP!

Please leave a Comment