How I Got Inspired

Geplaatst door in NINA weddings op 22 maart, 2014 1 Comments 1521866_655256111190032_177731845_n

WOW! Voor het tweede jaar op een rij nam ik deel aan het European Wedding Congress. Ik ben altijd vooruitstrevend en leergierig en het is dan ook een geweldige kans als je kunt leren van experts en ervaren mensen. Een kans die ik met beide handen aangreep. Voor het EWC2014 kwamen uit Amerika; Lawrence Chan – Tuforious; een expert op het gebied van marketing en branding, Mike Larson – real estate & wedding photographer met een voorliefde voor Italië, Jana Williams – lifestyle en destination wedding photographer  en Vanessa van Wieren -Alchemy Fine Events–  amazing weddingplanner en stylist.

How I Got Inspired inspirational speakers EWC European Wedding Congress congres business

Talking with Mike Larson // Credit: Mon et Mine

Afgelopen week mooie mensen mogen ontmoeten. Crazy, amazing, beautiful people, met een blik in hun ogen waar passie van af straalde. Het is in het leven zo belangrijk om je passie te volgen. Jana Williams, I just love this girl, die binnen korte tijd de top van fotografie heeft bereikt vertelde met zoveel passie haar verhaal. Ik zat vooraan en ik zag het in haar ogen, de emoties.

The girl from Alabama who said; “Screw it, I am going to do it!”.

Het was voor mij vooral een duwtje in de rug, dat ik in de juiste richting opga en vertrouwen moet hebben. Voor mezelf weet ik al heel lang welke kant ik op wil en wat mij einddoel is. Het belangrijkste is om niet op te geven en in mijn droom te blijven geloven, ondanks tegenslagen. 

How I Got Inspired inspirational speakers EWC European Wedding Congress congres business

Jana Williams – credit: Mon et Mine

Het afgelopen jaar heb ik veel geleerd over bruiloften, trouwen maar ook over het zijn van een zakenvrouw. Het hebben van een eigen bedrijf is hard werken, risico’s durven nemen en je gevoel volgen. Het belangrijkste is om vooral je eigen koers te blijven varen. Niet kijkend naar je concurrenten. Focus op je eigen pad en werk hard om je dromen waar te maken. Creëer je eigen stijl.

How I Got Inspired inspirational speakers EWC European Wedding Congress congres business

Dit congres heeft me weer nieuwe handvatten gegeven, in contact gebracht met andere creatievelingen en vakexperts en een dosis energie om weer volle kracht verder te gaan.

Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes, and having fun.  – Mary Lou Cook

Wat inspireert jou? Wat is jouw passie?

(1) Awesome folk have had something to say...

Please leave a Comment