Event: Engaged!

Geplaatst door in Events op 15 mei, 2013 0 Comments sneakpeek(pp_w723_h994)

Bij de aanloop naar mijn eigen bedrijf als weddingplanner, heb ik vele workshops, seminars, congressen en trouwbeurzen bezocht. Zelfs mijn vriend heeft bij de laatste aardig wat voor de kiezen gehad. Beide hadden we dezelfde mening…”Is dat alles? Dit kan beter!” Ik zeg het gewoon eerlijk, met alle inspiratie die er te vinden is op trouwblogs en andere websites vind ik de Nederlandse trouwbeurzen redelijk saai en zoooo niet inspirerend. Natuurlijk doet iedereen zijn best, maar ik wil binnen de trouwbranche toch echt een andere richting uit. Om NINA weddings maar meteen knallend te laten binnenkomen en duidelijk te maken waar ik voor sta:

Let me introduce: ENGAGED! Waarbij inspiratie, party & bruiloft experience voorop staan!

Sinds begin dit jaar ben ik samen met Judith van Lent van Velvetine gestart met de voorbereidingen van Engaged, met in ons achterhoofd een duidelijk doel: een uniek wedding event dat een verfrissend alternatief is voor de bestaande bruidsbeurzen in Nederland.
Een event waar de vendors door een selectie gaan, waar stijl en kwaliteit bij elke vendor gelijk is, waar creativiteit en originaliteit voorop staat. Waar je niet voortdurend flyers en folders in je handen geduwd krijgt maar een experience meemaakt – een event waarbij je het liefst elke vendor zou willen boeken voor je eigen wedding.

How did it start? Afzonderlijk van elkaar,  zelfs al voor we elkaar hadden ontmoet, liepen Judith en ik met dit idee in ons hoofd. Tijdens onze eerste ontmoeting bleken we, als partners in crime, op dezelfde lijn te liggen en nog geen paar uur later hadden we het eerste concept en een globale tijdsplanning al in the pocket!
Let’s be honest, een heel nieuw concept introduceren is best wel heel erg spannend! Maar we weten zeker dat jullie Engaged geweldig gaan vinden.

Event: Engaged! wedding website vendors velvetine trouwbeurs styling photoshoot facebook experience evenement Engaged couture cake bruidsbeurs Bloomfeld

Ter promotie hebben we op de historische locatie van de Metaal Kathedraal (Utrecht) een photoshoot gehouden waarbij de organisatie, styling en fotografie door NINA weddings en Velvetine is uitgevoerd.
Natuurlijk met geweldige partners: de gentlemen van Pelliano leenden ons hun awesome suits en Bloomfeld Amsterdam leverde de meest geweldige couture dresses. Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist verzorgde exclusieve hairstyles waarna Suzanne van Duijn Visagie en StyleLab van onze modellen een stralende bruid en bruidegom maakten. Bloom Your Life bracht onze dromen in vervulling met haar geweldige floral creations en Sweet Appetite maakte een delicious ombré cake! Met de hulp van drie lieftallige assistentes, Tirza, Dorien en Marieke, en onze geweldige modellen Erwin en Hannah werd deze shoot voor ons een geweldig succes. Super bedankt allemaal!

Op maandag 27 mei gaat de website online en kort daarna start de kaartverkoop. Believe me, you don’t wanna miss this!

 

Please leave a Comment