Extraordinary Industrial Venue

Geplaatst door in Inspiration op 6 juni, 2013 0 Comments background

Industriele trouwlocatie

Heb je nooit echt gedroomd over een traditionele bruiloft in een saai zaaltje in het dorp? Heb je dan al eens gedacht aan een industriële hal als trouwlocatie? Een industriële trouwlocatie is misschien niet de eerste locatie waar je aan denkt bij het zoeken naar een trouwlocatie. Een oude fabriek of een ander gebouw met industriële uitstraling is niet alleen een ongelooflijk stoere omgeving voor een bruiloft, maar is ook absoluut sfeervol en romantisch. Denk aan de mooie panden die we in Nederland hebben. Er zijn veel oude fabrieken die tegenwoordig ook verhuurd worden voor evenementen én bruiloften. Een perfecte setting! It is as amazing as it sounds.

Extraordinary Industrial Venue wedding trouwlocatie stoer modern industrial eclectic

Aneta MAK Photography

Met de industrial feel van deze bijzondere trouwlocatie creëer je een extraordinary event. Stoer, fun en eclectic! Juist doordat de venue zo basic is, kun je hem naar eigen wens stylen. Ruwe muren, hoge plafonds, raampartijen met bijzonder lichtinval! Geweldig voor foto’s en voor een topfeest! Er is genoeg ruimte voor lange dinertafels, ceremonie setting, bar en dansvloer. Makes people happy!  Ingrediënten voor een stunning wedding!   

Enkele tips:

+ Zorg voor veel verlichting, denk aan hangende verlichting. Met een zee van bloemen en groen wordt het een Industrial Garden Party.  Zet stoere meubels neer om de sfeer compleet te maken.

+ De grijs tinten kun je combineren met iedere kleur; romantisch roze, soft peach, life mint, stoer kobalt en ga zo maar door.

+ Zorg voor grote signature signs om de ruimte te vullen! Alles mag groot, want deze ruimtes kunnen het hebben.

+  De ceremonie met ringuitwisseling, geloftes en kus vindt natuurlijk plaats voor een huge & fabulous backdrop!

Wil je meer tips en ideeën? NINA weddings werkt met alle plezier een amazing wedding design voor jullie uit! Custom made natuurlijk!

Extraordinary Industrial Venue wedding trouwlocatie stoer modern industrial eclectic

Please leave a Comment