9 favoriete ASOS zomerjurken voor bruiloften

Geplaatst door in Inspiration op 23 maart, 2017 0 Comments favoriete zomerjurkjes bruiloft gast

Okay, hier komt uw perfecte excuus om te shoppen. Sorry guys. Je bent uitgenodigd voor een bruiloft, en dat betekent: een nieuwe outfit! Dromerige en dancefloor-ready jurken staan op het menu van deze blog. Dus lees snel verder! Het merk ASOS is te gek als je op zoek bent naar een jurk voor een bruiloft. Vooral heerlijk dat je online kunt shoppen. Je wilt natuurlijk iets bijzonders en feestelijk. Ik heb mijn favorieten voor het nieuwe seizoen op een rijtje gezet. Maak een spetterende indruk in een van deze killer looks. Get ready to shop! 9 favoriete ASOS zomerjurken voor bruiloften gasten dresscode

9 favoriete ASOS zomerjurken voor bruiloften gasten dresscode ASOS Debutante Crop Top Midi Scuba Dress // Een prachtige kleur, mooi hooggesloten voor een elegante, maar toch speelse look.

9 favoriete ASOS zomerjurken voor bruiloften gasten dresscode

 

 

 

 

 

 

ASOS Jumpsuit in Scuba with Drape One Shoulder // Voor de stoere dames die liever iets anders dan een jurk dragen een prachtige off-shoulder neopreen broekpak.

 

9 favoriete ASOS zomerjurken voor bruiloften gasten dresscode ASOS TALL Smart Woven Midi Dress with V Back // Door de mouwen met Tshirt-look een iets meer casual look, maar nog zeker bruiloft-waardig. Een prachtige zachte pastelkleur. Ideaal voor een warme zomerbruiloft.

 

 

 

9 favoriete ASOS zomerjurken voor bruiloften gasten dresscode

Club L Plisse Wrap Over Long Sleeve Midi Dress // Elegant en sexy. Een prachtige omslagjurk met een kleine glitter. Denk er een mooie clutch bij en hij is perfect.

9 favoriete ASOS zomerjurken voor bruiloften gasten dresscode

 

 

 

 

 

ASOS Midi Skirt in Satin with Splices // Een flowy rok in zo’n prachtige kleur. Deze wil je zeker vaker dragen!

 

9 favoriete ASOS zomerjurken voor bruiloften gasten dresscode

 

 

 

 

Lavish Alice Pencil Dress With Choker Detail // Helemaal on trend. Een mooie omslagjurk met choker. Elegant en zo mooi ook qua kleur.

 

9 favoriete ASOS zomerjurken voor bruiloften gasten dresscode ASOS Mini Dress with Open Back // Een moderne look bruiloft. Zo classy! Hooggesloten aan de voorkant, maar met hele mooie open rug als detail.

 

9 favoriete ASOS zomerjurken voor bruiloften gasten dresscode

 

 

 

 

 

ASOS PETITE Side Detail Pleated Midi Dress // Ga je naar een bohemian bruiloft dan past deze jurk je zeker. De jeweltoned kleur en de flowy rok maakt het perfect voor een ongedwongen zomerbruiloft.

 

ASOS Tulle Prom Skirt with Multi Layers // De tulle rok maakt deze outfit uberromantisch maar door de kroptop toch lekker stoer. Ga je naar een city wedding, dan is dit jouw jurk.                              9 favoriete ASOS zomerjurken voor bruiloften gasten dresscode Heb je nog hulp nodig bij het kraken van de dresscode op de uitnodiging? Lees dan zeker de blog “Wat draag je naar een bruiloft?”. Als gast kun je door het dragen van de juiste kleding echt bijdragen aan een prachtige dag. Wat je nog meer kunt doen? Dit zijn de do’s and dont’s op een bruiloft als bruiloftsgast. PS bruidjes, ASOS heeft ook een bruidsjurken lijn. Check hier de de trouwjurken.

Please leave a Comment