Flavourites Live!

Geplaatst door in Events op 23 november, 2013 0 Comments flavourites_feest

Als weddingplanner én ondernemer ben ik continue op zoek naar de laatste trends, producten, diensten. Langs ieder mooi pand dat ik loop denk ik vaak “Kun je hier een bruiloft organiseren?”, verzamel ik prachtige items voor styling opdrachten, kijk ik in etalages op zoek naar moois. Voor mij houdt bruiloften plannen niet alleen in dat ik me op het gebied van bruiloften vernieuw maar er zijn veel raakvlakken met andere branches.

Flavourites Live! weddingplanner webshop inspiratie

Ditmaal bezocht ik Flavourites Live! Een geweldig creatief event waarbij je zo’n 160 webshopondernemers real life kunt ontmoeten. Zij showen unieke producten die je normaal gesproken alleen online kunt kopen. Dit is zeker het leukste en meest inspirerende webshopevent van ons land!  Van fashion, design, interieur, kids tot lifestyle: in een industriële fabriekshal in Amsterdam-Noord staan de leukste webshops in pop-up versie. Drie dagen lang kan je shoppen in superhippe winkels!

Flavourites Live! weddingplanner webshop inspiratie

Je bent nooit uitgeleerd dus daarom nam ik deel aan de Flavourites Live Business. Hierbij werden diverse workshops en seminars  georganiseerd door MamaMarketing (Zij schreven eerder ook een artikel over het wedding event Engaged dat ik organiseerde).  Super interessant en met een hoofd vol kennis over toepassen van marketingtools, tips om mijn bloggen te verbeteren, productfotografie (erg interessant), Pinterest-les van 101woonideeën.

Flavourites Live! weddingplanner webshop inspiratie Kortom: een dagje Flavourites Live volop inspiratie!

Flavourites Live! weddingplanner webshop inspiratie Flavourites Live! weddingplanner webshop inspiratie Flavourites Live! weddingplanner webshop inspiratie

 

Flavourites Live! weddingplanner webshop inspiratie

 

 

Please leave a Comment