For your Groom

Geplaatst door in Groom op 15 mei, 2013 0 Comments groom-gift

Het is een traditie dat de man jouw verlovingsring uitkiest. Het is dus wel zo leuk om ook aan een cadeau voor je aanstaande man te denken. Mannen worden in het hele proces naar de bruiloft toe vaak een beetje ondergesneeuwd. Het draait toch meestal om de vrouwenitems zoals de meest shiny ring en ‘s werelds mooiste bruidsjurk. Maar dames, je moet de man niet vergeten! Daarom heb ik een lijst met leuke ideeën voor jullie om je aanstaande man te verrassen.
Kies wat spannends for your groom:

+ Heeft hij een spannende hobby? Spring voor één keer in het diepe en zeg JA tegen een avontuurlijke beleving samen! Laat zien dat je een stoere chick bent. Denk aan motorrijles, skydiven, bungeejumping.. of bijvoorbeeld racen op het circuit in een snelle wagen!

+ Koop iets van blijvende waarde zoals stoere manchetknopen of een stijlvol mannelijk horloge. Een echt statement!

For your Groom verlovingsring traditie mannelijk man inspiratie groom gifts cadeau bruidegom + Mannen zijn gek op gadgets. Met een iPad zit je altijd goed en als je deze dan in een unieke cover geeft kan hij er de show mee stelen. Extra tip: top it off met een vooraf opgenomen lieve videoboodschap.

+ Is hij een koffieliefhebber, koop een luxe koffiezetapparaat en maak het eerste versgemalen kopje liefdevol.

For your Groom verlovingsring traditie mannelijk man inspiratie groom gifts cadeau bruidegom + Mannen houden stiekem ook wel van huidverzorging, smooth style en pampering. Met een luxe oldskool scheerset is de barbershop binnen handbereik!

+ Een spiegelreflexcamera voor de fotografie gek. En wil je het echt een bijzonder item, ga dan voor de retro vintage camera die nu nieuw op de markt komen. 100% collectorsitem!!

+ Een sportieve man zal helemaal blij worden van een GoPro camera! Believe me! Hiermee kan hij al zijn sportieve activiteiten opnemen en delen met de rest van de wereld.

For your Groom verlovingsring traditie mannelijk man inspiratie groom gifts cadeau bruidegom + Fietsliefhebbers worden hélemaal gek met een retro Fixie bike! Om op te fietsen of als ware kunst aan de muur. Ok, misschien zijn wij vrouwen iets minder blij met het laatste, maar deze fietsen hebben stijl!

Kom je er niet helemaal uit, laten we samen kijken naar the perfect gift!

 

Please leave a Comment