Bruidsjurk + Verwennen

Geplaatst door in Leveranciers op 20 september, 2013 1 Comments 1236478_561767547204197_237509651_n

Zoektocht naar dé trouwjurk

Als klein meisje heb je misschien al jaren van dit moment gedroomd. Het rondlopen in een zo’n prachtige bruidsjurken. Je ziet jezelf al met je jurk ronddraaiend voor je, met het zachte geluid van de stof. Wetende dat ook de mond van je aanstaande zal openvallen bij zijn eerste blik op jou als stralende bruid.

Maak van de zoektocht naar een bruidsjurk een beleving.

Het passen van een trouwjurk is dan ook een speciaal én belangrijk moment van je leven. Je kunt er helaas toch maar echt één (of misschien stiekem een tweede in de avond) dragen. Dit moment deel je met moeders, zussen en vriendinnen. Ja, we kennen allemaal de televisieserie Say Yes To The Dress! Ik stel voor om die drama achter ons te laten en te gaan voor een ultiem verwenmoment en een speciale dag.

Bruidsjurk + Verwennen leverancier bruidsjurk arrangement

Rex Media

Uniek arrangement

Een leuk concept waar mijn oog op gevallen is het Bruids Verwen Arrangement. Dit is een speciaal arrangement die wordt verzorgt door een groep bruidsmodewinkels. In de bruidszaak waar je bruidsjurken gaat passen krijg je ook bezoek van een visagiste en hairstyliste die jou veranderen in een echte bruid. Je wordt die dag lekker in de watten gelegd en vertroeteld, en krijgt een goed idee van jezelf als stralende bruid. Een leuke kans om een mooi totaal plaatje te krijgen van jouw bruidslook. Laat je lekker in de watten leggen en geniet van een paar bijzondere uurtjes! Je kunt het zelfs cadeau doen!

Tip: Het arrangement is ook leuk om cadeau te doen aan een vriendin die net ten huwelijk is gevraagd!

Bruidsjurk + Verwennen leverancier bruidsjurk arrangement

Rex Media

Wat houdt het BruidsVerwenArrangement in:

  • Bruidsjurken passen in één van de 9 bruidsmodewinkels.
  • Een stukje bruidstaart van een plaatselijke bruidstaartenspecialist.
  • Opgemaakt worden door een visagiste.
  • Een bruidskapsel door een kapster/haarstyliste.
  • Een leuk cadeau van de bruidswinkel van een minimale waarde van €50,- bij aankoop van een bruidsjurk. ( cadeau kan per winkel verschillen)
Bruidsjurk + Verwennen leverancier bruidsjurk arrangement

Rex Media

Waar en hoe?

De negen winkels die deelnemen aan het arrangement zitten verspreid door het hele land. Ze zijn allemaal intiem en gezellig en hebben elk hun eigen identiteit, collecties en prijsklasse. De winkels hebben een goede naam wat betreft service, vakbekwaamheid en klantvriendelijkheid. Dus welke bruidsmodezaak je ook kiest, het zijn sowieso alle 9 toppers. Oftewel…heerlijk laten verwennen en een droomjurk uitkiezen!

Ga naar www.bruidsverwenarrangement.nl en bestel het arrangement onder het kopje Verwenbon. 

(1) Awesome folk have had something to say...

  • Stella - Beantwoorden

    29 oktober 2013 at 6:44 pm

    Ach, dit had ik eerder moeten lezen. Dan had ik mijn beste vriendinnetje hierop kunnen trakteren. Maar wel een hele erge leuke tip, dankjewel!

Please leave a Comment