Gezocht: Stagiaire

Geplaatst door in NINA weddings op 12 januari, 2016 0 Comments Stagiaire marketing communicatie weddingplanner NINA weddings

Gosh, ik heb het afgelopen jaar zo druk gekregen dat ik op zoek ben naar een STAGIAIRE! Hoera! Voor het eerst sinds ik NINA weddings 2,5 jaar geleden startte, zoek ik een stagiaire die mij op NINA weddings HQ in Eindhoven gaat assisteren. Ben je iemand die ook zo gek is van het afstrepen van to-do lijstjes? Durf je op een hoge ladder te klimmen? Of ben je juist iemand die te geweldige teksten kan schrijven? Ben jij of ken jij zo’n persoon? Check dan snel deze vacature en wie weet word jij mijn nieuwe stagiaire.

Er zijn twee open posities:
1. Marketing & Communicatie stagiair(e)
2. Event management stagiair(e)

Wil je je verdiepen in de events/wedding business, stuur je motivatiebrief en CV naar hello@ninaweddings.nl. Het kan zo maar zijn dat je straks met een mooi boeket in de handen loopt, een heerlijke gin tonic drinken in een hippe tent drinkt (uiteraard om werk te bespreken) en te gekke bruiloften aan het plannen bent voor een groep fantastische bruiden voor volgend jaar

Please leave a Comment