Hippe bruidsmeisjes jurken gespot!

Geplaatst door in Vendor Love op 25 juli, 2014 0 Comments So Cute! hippe bruidsmeisjes jurken

Hoe zorg je dat ook je dochtertje, bruidsmeisje of bloemenmeisje zich als een prinses voelt op de dag van de bruiloft? De aandacht gaat op een bruiloft qua kleding vooral uit naar de bruid maar what about the little girls!! Het huidige aanbod van bruidsmeisjesjurken voor kinderen is vaak heel tuttig en veel van hetzelfde. Ik heb nu voor jullie een superleuke winkel gespot, die ik echt even wil delen. De naam zegt het al; So Cute! Exclusive little dresses!

Hippe bruidsmeisjes jurken gespot! kinderkleding kinderen bruidsmeisje

Hippe bruidsmeisjes jurken gespot! kinderkleding kinderen bruidsmeisje So Cute! is een kinderkledingmerk dat de prachtigste jurkjes ontwerpt voor meisjes (maat 74 t/m 170). So Cute! onderscheidt zich door huidige modetrends te vertalen naar speelse en exclusieve kinderkleding. Het Nederlandse merk is te herkennen aan de zachte kleurtjes, handgemaakte details en door het gebruik van luxe stoffen zoals kant en zijde. De kleding is zeer geschikt voor bruidsmeisjes! Ze zijn stoer, modern en hip! 

Hippe bruidsmeisjes jurken gespot! kinderkleding kinderen bruidsmeisje

 

De outfit kun je compleet maken met een bijpassende bolero en mooie haaraccessoires. Het bijzondere aan So Cut! is dat elk kledingstuk speciaal op bestelling wordt gemaakt, zo heb je altijd een uniek item. Uniek daar hou ik van! Het is mogelijk om zelf de kleur en stof uit te kiezen. Super leuk!

Hippe bruidsmeisjes jurken gespot! kinderkleding kinderen bruidsmeisje

 

Met een jurkje van So Cute! maak je jouw grote dag extra speciaal voor je dochtertje of bruidsmeisje, het zal dan ook een beetje als haar dag voelen. Lief, stijlvol, exclusief met een sprankeling van glitters; dat is So Cute! Bekijk de volledige collectie op de website. PS Welke jurk is jouw favoriet?!

Please leave a Comment