Surprise! We are getting married!

Geplaatst door in Inspiration op 19 mei, 2014 0 Comments verrassingshuwelijk

Misschien heb je wel nooit de wens gehad om te trouwen maar vind je het het mooiste cadeau voor je partner? Misschien vind je het gewoon ontzettend leuk om een bijzonder feest te organiseren? Misschien wil je het eigenlijk klein houden maar toch iets onvergetelijks van maken.

Wat dacht je van een verrassingshuwelijk?

Verras je gasten

Een zomersfeestje organiseren omdat jullie 15 jaar bij elkaar zijn maar bij binnenkomst met een toast laten weten dat het gaat om een huwelijksfeest! De gezichtsuitdrukkingen van je gasten zijn onbetaalbaar, de liefde nog meer voelbaar! Zij denken een verjaardag te vieren en worden met een ring én een ambtenaar verrast

Surprise! We are getting married! verrassingsbruiloft alternatieve bruiloft alternatief

Tara McMullen Photography

Verras je bruid

Wel eens gehoord van een same-day proposal & wedding? Gelokt worden door vrienden naar een mooi kerkje of andere prachtige locatie en daar opgewacht worden door vrienden en familie voor je best surprise party EVER! Hierbij zorg je als man dus dat je alles voor je lief al hebt geregeld van make-up, tot bruidsjurk, aankleding van de locatie, uitnodigen van vrienden en familie. Een superverantwoordelijke taak en gewaagd, maar boy o boy wat een onvergetelijk en superspeciale dag voor haar. Een moment waarop je kan laten zien hoe goed je haar kent.

Bekijk hier de videoclip van BruidBeeld om een idee te krijgen wat zo’n bruiloft inhoudt:

Dus…. Let’s get married!

En vergis je niet in het woord surprise, JA het wordt nog steeds een geweldige, onvergetelijke dag. Met ringen, mét fotograaf, mét bruidstaart, mét feest and you name it!

Lijkt je dit iets? Ik help je graag met het bedenken van een plan en de uitvoering! I would absolutely love to do a ‘Surprise Wedding!! Oh la la……. psttt. Hou het geheim!

Please leave a Comment