iNSTABOX

Geplaatst door in Tips&Tricks op 13 oktober, 2014 0 Comments saykaas instabox

Nieuw! Nieuw! Nieuw! Ik heb iets geweldigs ontdekt. Photoboots zijn al een tijdje helemaal HOT op bruiloften en al een tijdje een trend! We zijn met zijn allen gek op foto’s, lol en selfies. Een fotohokje op je bruiloft is gegarandeerd plezier. Leg al die bijzondere, grappige en prachtige momenten vast voor de eeuwigheid – met een klik op de knop.

 

En dit is hem dan….

iNSTABOX  photobooth instagram gasten fotohokje entertainment Maar SayKaas! heeft naast de mobiele PhotoBooth, de BusBooth iets nieuws op de markt; de iNSTABOX. Met de iNSTABOX kun je ter plekke al die mooie en coole foto’s van je feest uitprinten. Je gasten maken met hun eigen mobieltje met Instagram of Twitter een foto en geven deze een unieke hashtag mee. De iNSTABOX plukt alle foto’s met die specifieke # van het web, print ze en beamt ze ook nog eens als slideshow. En dit alles a la minute! Klik, tag, woh… Misschien wordt iNSTABOX wel het woord van 2015… ?

iNSTABOX  photobooth instagram gasten fotohokje entertainment De printjes die uit iNSTABOX rollen kunnen in iedere gewenste vormgeving geprint worden.  Laat bijvoorbeeld je trouwlogo  standaard op iedere print drukken. Met fun props bij de hand, biedt een photobooth uren plezier. Terwijl de officiële trouwfotograaf het feest al heeft verlaten, gaat het foto-feest nog door in de booth. Een extra leuke bonus is dat jullie gasten hun prints als aandenken mee naar huis kunnen nemen. Daarom zeg ik blij: SayKaas! Ga je voor de mobiele PhotoBooth, de BusBooth of de iNSTABOX? Welke van de drie je ook kiest, je bruiloftsfeest wordt gegarandeerd onvergetelijk en hilarisch. Misschien wel zelfs legendarisch.

Kijk voor meer informatie op de website van SayKaas.

Say what? SayKaas!

Please leave a Comment