La Blush

Geplaatst door in Bride op 20 februari, 2016 1 Comments la Blush LYNN lingerie bruid

We brengen veel tijd door in de slaapkamer. Het is de plek waar je dag begint, waar dromen ontstaan, je lichaam op kan laden en je gedachtes even stil worden gezet. Een plek waar veel fijne momenten worden beleefd. Een ontbijtje op bed, wakker worden naast je lief of een pyjama dag op zondag. Heerlijk om dan een mooi fijne BH te hebben. Het is de lingerietrend du moment: de soft bra. Of lace bra, bralette of triangle, net hoe je het sexy gevalletje wilt noemen. De soft bra is eigenlijk een slap behaatje zonder beugels. Vandaar ook dat ik zo’n fan ben van dit schattige stukje stof: het knelt niet door de ontbrekende beugels, maar je borsten krijgen wel de nodige steun. Een tijdje geleden spotte ik de prachtige collectie van LA BLUSH.

Als je het mij vraagt zijn lacelingerie en fashion de perfecte combinatie. Sexy doch sophisticated. En ja, ik heb zelf al een setje thuis liggen. De mooie kleuren van de lacebra’s vanen het zachte materiaal maken deze lacebra’s een echte musthave!  Voor onder je kleren, maar ook daarboven mag het zeker gezien worden.

La Blush lingerie fashion bruid La Blush lingerie fashion bruid La Blush lingerie fashion bruid

Exclusieve collectie

Naast de webshop collectie is er ook het LYN-LABEL. Dit is de exclusieve handgemaakte collectie van LA BLUSH. Deze collectie is ontworpen vanuit liefde voor het mode vak en het creëren van unieke setjes.

Ontwerpster Linda: “Als ik achter de naaimachine zit, dan kan ik alles even vergeten. Het geeft mij rust en rust levert mij de mooiste ontwerpen op. Voor mij geen 100 schetsen maar ik wil stoffen zien, voelen en met elkaar combineren. “Het is een zoektocht naar –dat ontwerp, wat mij kippenvel geeft”.

Een ideaal setje voor de BIG day of als leuke verrassing tijdens jullie huwelijksreis!

La Blush lingerie fashion bruid La Blush lingerie fashion bruid

La Blush lingerie fashion bruid La Blush lingerie fashion bruid

De setjes worden op bestelling gemaakt in Den Bosch. Je kunt ze online bestellen of kopen in enkele winkels in Amsterdam en Nijmegen. Het LYN label wordt in een mooi doosje geleverd.  Dus guys (wink wink) leuke cadeautip! Of gewoon voor jezelf natuurlijk.

La Blush lingerie fashion bruid

(1) Awesome folk have had something to say...

Please leave a Comment