Let’s Team Up!

Geplaatst door in Leveranciers & NINA weddings op 24 februari, 2014 0 Comments Let's Team Up

Preferred Vendor

NINA weddings heeft al een aantal geweldige bedrijven als samenwerkingspartner mogen verwelkomen. Slechts een paar van mijn favorieten staan op mijn website vermeld, maar natuurlijk is dit bestand veel groter. Bij ieder bruidspaar zoek ik de juiste kandidaat-leverancier uit mijn preferred vendor list!  Iedere partner is speciaal door mij geselecteerd en zijn talentvolle bedrijven binnen hun vakgebied. Ik ben kritisch met wie ik samenwerk om een hoge kwaliteit te kunnen leveren en werk dus niet zomaar iedereen samen. Samen met jullie als preferred vendor wil ik een fantastische en onvergetelijke dag voor het bruidspaar creëren.

Product- of dienstaanbod

Momenteel werk ik aan mijn lijst met geprefereerde leveranciers. Heb je een uniek product, ben je vernieuwend en creatief? Ben je net zo dol op prachtige details in unieke, hippe bruiloften? Denk je een goed product of dienst te hebben welke bruidsparen of voor mijzelf zeker meerwaarde biedt? Durf jij het aan om je aan te sluiten als partner bij NINA weddings? Vul dan hier je gegevens in, dan neem ik contact met je op. Sowieso waardeer ik je interesse en neem ik je op in mijn algemene database van leveranciers. Ik bespreek graag mijn ideeën over het partnerschap nadat voorkeursleveranciers zijn geselecteerd.

Workshops & more

Aan iedere workshop wordt hard gewerkt om te zorgen dat het er mooi uit ziet en goed in elkaar is gezet. Bij elke workshop werk ik graag samen met creatievelingen, diverse trouwbrancheleveranciers, bloemisten en cateraars.

Heb je expertise die je tijdens een workshop wilt delen, een leuke invulling voor een goodiebag, een nieuw product dat getest moet worden… YOU ARE WELCOME!

Als je interesse hebt in samen te werken met mijn workshop series, laat het me dan weten. Stuur me je naam, bedrijfsgegevens, website, locatie en waarbij je zou willen helpen.

Please leave a Comment