Masterclass Moderne Kalligrafie voor Creative Professionals

Geplaatst door in Events op 10 februari, 2015 1 Comments 17d3088d2921e43c578ab9fda32535e6

MODERNE KALLIGRAFIE VOOR CREATIVE PROFESSIONALS

Moderne Kalligrafie is een opkomende trend. En geen wonder want het voegt zoveel elegantie en romantiek toe aan tekst als het met de hand is geschreven. NINA weddings organiseert in samenwerking met Jeau& de Masterclass Moderne Kalligrafie voor creative professionals. Wil je als professional dit ook meer gaan toepassen dan is deze masterclass perfect voor je. Hier leer je meer over de achtergrond en de toepassingsmogelijkheden. Joke van Jeau& (pronounced Jo And) is één van Nederlands grootste trendsetters op het gebied van kalligrafie en de toepassing ervan. Ze is een illustrator, calligrapher en grafisch designer. Joke kan je als geen ander deze mooie techniek leren.

Beschrijving van de workshop

Deze masterclass is voor bloggers, grafisch designers, weddingplanners en andere professionals die in hun werk gebruik willen maken van kalligrafie. Of je nu net start of je kennis wilt opfrissen, deze masterclass is perfect voor je. In de morgen starten we met een focus op de basis van kalligrafie, waarbij we de traditionele Copperplate kalligrafie als uitgangspunt nemen. Tijdens het tweede deel van de masterclass kijken we naar hoe we de traditionele regels kunnen breken en het eigen unieke handschrift kunnen benutten en verfraaien. Het totaalplaatje: een mix van esthetiek, techniek en uniciteit. Na deze masterclass vertrek je geïnspireerd en klaar om te gaan schrijven

Je krijgt:
  • 6 uur instructie van Jeau&
  • Materiaalkit kalligrafie
  • Heerlijke lunch + drankjes
185,- euro (inclusief materiaal wat je mee naar huis mag nemen)
 

De workshop zal prachtig worden gefotografeerd. Er is plek voor ±12 personen. Bij onvoldoende inschrijvingen, behouden wij ons het recht om te annuleren of uit te stellen naar een latere dag.

———————————

Where & When

21 april 2015
Utrecht
10.30 – 16.30
 

Inschrijven

Schrijf je snel in via workshop@ninaweddings.nl want er zijn maar beperkt aantal plekken! Mail je naam, bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en ik stuur je de informatie over inschrijving toe. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops; schrijf je in voor de nieuwsbrief. Ben je een beginnend calligrapher, dan is de Workshop voor beginners een aanrader!

(1) Awesome folk have had something to say...

Please leave a Comment