Minimalist Elegance met Charlotte Simpson Bridal

Geplaatst door in The Dress op 10 februari, 2017 0 Comments Charlotte Simpson Bridal trouwjurk

Charlotte Simpson is echt uniek in de wereld van de bruidsmode. Haar jurken zijn so clean, elegant en stijlvol en ik ben gek op haar minimalistische stijl. Modern design en voortreffelijke vakmanschap zorgen voor klassieke, duurzame stijl. Ze gebruikt zijde met unieke verfijnde borduursels om een luxe moderne bruidslook te creëren. Deze manier van kleden, zo uiterst verfijnd, zet zich in voor een slanke en strakke esthetiek, is iets dat je niet eerder hebt gezien. De bridal stijl van de in Londen gevestigde ontwerper Charlotte Simpson is als een frisse wind in de wereld van de bruiloft mode. Op de een of andere manier weet ze de hedendaagse en klassieke stijlen te vermengen in haar jurken, die verfijnd en toch ingetogen zijn. Met haar verfijnde smaak voor materialen en details, zoals textuur borduursels zorgt Charlotte  voor een moderne manier om versieringen te dragen. Mijn hart smelt gewoon wanneer ik deze prachtige jurken zie met een minimalistisch en effortless elegance. Ik ben er zeker van dat jullie harten dat ook zullen doen, als je een kijkje neemt op de jurken uit haar nieuwste collectie hieronder. Geniet en laat je inspireren!

Minimalist Elegance met Charlotte Simpson Bridal trouwjurk modern designer bruid Minimalist Elegance met Charlotte Simpson Bridal trouwjurk modern designer bruid Minimalist Elegance met Charlotte Simpson Bridal trouwjurk modern designer bruid Minimalist Elegance met Charlotte Simpson Bridal trouwjurk modern designer bruid Minimalist Elegance met Charlotte Simpson Bridal trouwjurk modern designer bruid Minimalist Elegance met Charlotte Simpson Bridal trouwjurk modern designer bruid Minimalist Elegance met Charlotte Simpson Bridal trouwjurk modern designer bruid Minimalist Elegance met Charlotte Simpson Bridal trouwjurk modern designer bruid Minimalist Elegance met Charlotte Simpson Bridal trouwjurk modern designer bruid Minimalist Elegance met Charlotte Simpson Bridal trouwjurk modern designer bruid Minimalist Elegance met Charlotte Simpson Bridal trouwjurk modern designer bruid Minimalist Elegance met Charlotte Simpson Bridal trouwjurk modern designer bruid Minimalist Elegance met Charlotte Simpson Bridal trouwjurk modern designer bruid Minimalist Elegance met Charlotte Simpson Bridal trouwjurk modern designer bruid Minimalist Elegance met Charlotte Simpson Bridal trouwjurk modern designer bruid

De jurken zijn voor verschillende stijlen bruiloft geschikt; alles van grote kathedraal bruiloften tot klein strand elopements. Maar hoe dan ook de bruid die dit draagt wil vooral zichzelf voelen en een jurk die hun stijl weerspiegelt. Ze willen in staat zijn om te bewegen, dansen en genieten van hun bruiloftsdiner zonder zorgen te maken over de jurk.

De nieuwe collectie start met prijzen vanaf £2,350. Ook zo verliefd op deze prachtige jurken, ga dan naar de website.

> Lees ook De 7 voordelen van een intieme bruiloft!

> Je vindt Moodboard Monday Minimalistic White vast ook heel mooi

> Interessant: Waarom een weddingplanner?

Please leave a Comment