I said Yes! – goodiebag

Geplaatst door in Giveaway op 11 februari, 2015 0 Comments Giveaway actie goodiebag NINA weddings bruid verloofd

YAY! Joehoe!!! Een mijlpaal bereikt 1500 Facebook fans en 4000 Pinterest volgers. Blij met zoveel NINA weddings-fans, wil ik dat graag met jullie vieren. Daarom ga ik drie goodiebags weggeven. Hierin zit vanalles wat je nodig hebt om je onlangs gewijzigde status van “heeft een relatie met” naar “is verloofd”-status te vieren! Daarom een leuke giveaway; 3x een verrassingspakket voor de blushing bride to be. Ben je net verloofd en net begonnen aan de voorbereidingen van jullie droombruiloft, doe dan mee en maak kans op dit leuke pakket.

I said Yes! - goodiebag winactie goodiebag

Om mee te doen aan de NINA weddings goodiebag….

  1. Plaats op Instagram een foto van je verlovingsring of laat op een andere creatieve manier zien dat je net bent verloofd.
  2. Tag @NINAweddings
  3. Gebruik de hashtag #ninaweddingsgiveaway

Ik wil de druk niet opvoeren maar ja, doe je best want je zult competitie krijgen. 🙂 Kijk even op deze blog hoe je de beste ringselfie maakt. Heb je geen Instagram, no worries, dan plaats je je foto op je Facebook pagina. Let op dat je wel de Facebook pagina van NINA weddings tagt en de hashtag gebruikt anders weet ik niet dat je meedoet.

———————-

Voorwaarden winactie: De winactie wordt alleen binnen Nederland verzonden. Er wordt 1 winnaar gekozen en bekend gemaakt op Facebook. De Prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen. De winnaar wordt 1 maart 2015 om 20.00 uur bekendgemaakt op het prikbord van www.facebook.com/ninaweddings.

 

Please leave a Comment