NINA weddings on travel!

Geplaatst door in NINA weddings on travel op 12 januari, 2014 0 Comments 1471295_10152195561014928_1246860739_n

I LOVE, LOVE, LOVE to travel.  Reizen is ontdekken en avontuur. Zodra je aankomt voel je het meteen… Andere geluiden, nieuwe geuren, mooie kleuren, bijzondere ontmoetingen en onvergetelijke herinneringen. En wat dacht je van het lekkere eten en drinken!

NINA weddings on travel! wedding trouwlocatie trouwen op het strand trouwen tropisch strand reizen reisverslag landen hotel destination curacao buitenland bog avontuur

Geen wonder dat het superleuk en zo ontzettend romantisch is het om in het buitenland te trouwen. Trouwen in het buitenland is een avontuur, is onvergetelijk, super intiem! Met je voeten in het zand of juist on top of the ROCK! Letterlijk en figuurlijk! Er zijn nog veel onontdekte mogelijkheden en daar ga ik jullie bij helpen! 

Komend jaar ga ik verschillende landen en steden bezoeken waar jullie kunnen trouwen of op huwelijksreis gaan. Op zoek naar de meest romantische, hippe en geweldige trouwlocaties om elkaar het ja-woord te geven. Ter plaatse ontmoet ik de beste lokale leveranciers en meer! Maar ook ontdek ik romantische hotels, oh so cozy B&B’s, trendy designhotels voor de huwelijksnachtEn mijn hotlists? Die deel ik graag met jullie.

Stay tuned!

 

Please leave a Comment