6 reden voor Party planner

Geplaatst door in Parties op 12 september, 2013 0 Comments 987ed6f8773396af6e56c79780f232e1

Een ding wat zeker is dat het leven super snel gaat. Daarom is het fijn om mooie momenten, maar ook gewoon zonder speciale reden een gezellige middag met vrienden en/of familie te organiseren. Het leven mag tenslotte gevierd worden! De slingers hang je daarbij zelf op…of toch niet?!

6 reden voor Party planner zomerfeest vrijgezellenfeest voorbereidingen verlovingsfeestje verjaardag partyplanner party organiseren feest birthday baby shower

Naast bruiloften organiseert NINA weddings ook feestjes! Verlovingsfeestjes, flirty thirthy’s/ sweet sixteens of andere mooie verjaardagen, summer parties, vrijgezellenfeesten, babyshowers, nieuwjaarsfeestje, valentijnsdiners & meer! NINA weddings verzorgt conceptuitwerking tot opruimen. Ik hang de slingers op, verzorg een speciale tafel met lekkere hapjes & drankjes passend bij het thema en kom de dag erna alles weer ophalen.

6 redenen om een partyplanner in te huren:

1) Ervaring en creativiteit; op zoek naar een leuk thema voor je feestje wordt je overwelmd door alle ideeën. NINA weddings heeft leuke concepten voor je uitgewerkt en kan ook op maat gemaakt thema’s voor je uitwerken voor een super speciaal feest.

6 reden voor Party planner zomerfeest vrijgezellenfeest voorbereidingen verlovingsfeestje verjaardag partyplanner party organiseren feest birthday baby shower

2) Ontspannen genieten; super leuk een feestje, maar kun je er ook van genieten terwijl je op aan het letten bent of je gasten voorzien zijn van drinken? De partyplanner zorgt ervoor dat je party van uitnodiging tot de laatste lampjes helemaal geregeld is. Het enigste wat je zelf moet doen is je outfit verzorgen en nog even naar de kapper gaan.

3) Tijdsbesparend; heb je door alle voorbereidingen nog wel tijd om tot rust te komen en er op de dag zelf stralend uit te zien? Voor je feestje moet je drank, eten, decoratie en meer in huis halen. Van de ene naar de andere winkel. Een behoorlijk tijdrovende klus.

4) Decoratiemateriaal; om een (thema) feest goed tot zijn recht te laten komen en er een knallende party van te maken is decoratie en styling heel belangrijk. Je hebt veel decoratiemateriaal nodig wat je slechts eenmaal gebruikt. Een partyplanner kan deze decoraties voordelig aanbieden of zitten al incusief in haar arrangement.

6 reden voor Party planner zomerfeest vrijgezellenfeest voorbereidingen verlovingsfeestje verjaardag partyplanner party organiseren feest birthday baby shower

5) Netwerk van leveranciers; Een party planner heeft veel contacten voor bijna alles wat je maar kan bedenken rondom een party. NINA weddings weet de leukste (web)shops met unieke spullen, dit bespaart jou het zoekwerk. En daarnaast is het zeker bij een groter feest erg belangrijk om betrouwbare leveranciers te kiezen. Van verlichting tot decor en van entertainment tot cateraars, de gekozen leveranciers zijn tried and tested. Leveranciers die niet goed presteren worden niet aangeraden voor je party.

6) Ervaring; NINA weddings werkt aan de hand van een uitgebreide partychecklist en neemt daarmee georganiseerd de touwtjes uit handen. Tijdsplanning & logistiek management! Een partyplanner kan enkele services aanbieden zoals het thema verzorgen, gastenlijst bijhouden, decoratie plannen, menu plannen en op de dag zelf aanwezig zijn om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Ready to party?! NINA weddings biedt complete arrangementen aan en maakt ze ook “custom made” afhankelijk van je budget. Voor meer informatie over de mogelijkheden mail je aanvraag en wensen naar hello@ninaweddings.nl.

Please leave a Comment