Pop Up office

Geplaatst door in NINA weddings op 18 januari, 2016 0 Comments A91Q9585-copy-e1403058575158

Heerlijk vind ik het om in een stad nieuwe, leuke designerwinkeltjes met hebbedingetjes en interieur stuff te bezoeken. Zeker conceptstores zijn mijn favoriet. Niets leuker dan hier inspiratie opdoen. Om daarna aan het eind van de middag een heerlijk drankje te drinken in een stylish bar mét een van hun desserts – I admit. Daarom bedacht ik waarom niet een pop-up office voor een dagje in een andere stad. Even heerlijk eruit en dat combineren met weddingplanning.

Pop Up office weddingplanner trouwlocatie themabruiloft styling planning moodboard leverancier

WEDDING CONSULT

Jullie willen graag alles zelf organiseren maar kunnen daar wel wat advies van een professionele weddingplanner bij gebruiken? Plan dan een wedding consult in tijdens een van mijn dagen. Iedere keer weer in een andere stad.  Een perfect moment om alle vragen te stellen die jullie hebben. Het Wedding Consult biedt jullie de mogelijkheid om van gedachte te wisselen met professional weddingplanner NINA weddings. Het gesprek wordt geheel aangepast aan jullie wensen en behoeftes. Jullie hebben dan de mogelijkheid om allerlei vragen te stellen of om bijvoorbeeld de planning of dagindeling te bespreken, advies geven over de dingen die geregeld moeten worden, de mogelijke leveranciers en natuurlijk zal ik een aantal tips en tricks met jullie delen die het allemaal net wat makkelijker en leuker maken.

Natuurlijk denk ik ook graag mee over de themakeuze en styling van jullie bruiloft. Ze vormen een rode draad voor de planning van jullie bruiloft. Er is dan ruimte voor vragen, ideeën of tips. Jullie doen de organisatie zelf maar hebben mij als expert achter de hand.

WAAR + WANNEER?

Zaterdag 13 februari 2016 – Amsterdam

Zaterdag 20 februari 2016 – Eindhoven

Zondag 28 februari 2016 – Rotterdam

Pop Up office weddingplanner trouwlocatie themabruiloft styling planning moodboard leverancier Een Wedding Consult kan op elk punt in het voorbereidingstraject hulp bieden. Natuurlijk aan het begin voordat je gaat starten met de voorbereidingen. Maar ook wanneer je al een en ander hebt geregeld maar het ineens even niet meer weet kan een advies gesprek je weer makkelijker op weg helpen! De kosten van een one hour Wedding Consult zijn €100 incl. BTW.

Ben je geïnteresseerd in mijn exclusief advies. Neem contact op en ik vertel je graag meer over hoe je je kunt voorbereiden, de locatie en geef ik je toegang tot mijn agenda om een tijd te reserveren.

—————-

We have a match!

Weet je sowieso na het bekijken van mijn website en portfolio al dat wij een perfecte match zijn en wil je dat ik jullie totale bruiloft organiseer en/of styling verzorg dan boek je in plaats van een wedding consult natuurlijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan gaan we gezellig kletsen over jullie bruiloft en kunnen we persoonlijk kennismaken. Aan de hand van jullie wensen en dromen maak ik dan een passende offerte.

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact op en ik vertel je graag meer over hoe je je kunt voorbereiden, de locatie en geef ik je toegang tot mijn agenda om een tijd te reserveren.

Pop Up office weddingplanner trouwlocatie themabruiloft styling planning moodboard leverancier

Please leave a Comment