Pop the Champagne!

Geplaatst door in NINA weddings op 15 mei, 2013 0 Comments NINA Weddings online_500

HAPPY HAPPY HAPPY! Celebration time is here! Pop open the Champagne!
Vanaf vandaag is de website van NINA weddings officieel ONLINE! Ik heb lang uitgekeken naar deze dag en ben blij om eindelijk met jullie kennis te maken! Blij, dat ik jullie kan laten zien waar NINA weddings voor staat: bruiloften met volle overgave.

Pop the Champagne! weddingplanner wedding organisatie love live launch champagne bruiloft blog Al jaren droom ik over bruiloften, van intiem op het strand tot uitbundig op een landgoed. Zoveel soorten dat ik niet kan kiezen en de ideeën blijven maar komen! Daarom was het worden van een weddingplanner niet meer dan een logische keuze. Van het aanzoek tot jullie huwelijksreis, ik organiseer tot in de kleinste detail jullie droombruiloft.

Mijn eerste bruiloft staat al gepland op 1 juni 2013 en so many more to come!

Naast mijn Pinterest, natuurlijk een grote inspiratiebron, zal ik op mijn blog veel trends en tips voorbij laten komen. Ook aankondigingen en verslagen van mijn fantastische evenementen en hands-on workshops krijgen hier hun eigen plek. Oftewel: alle inspiratie om jullie bruiloft je eigen unieke stijl te geven!
Ik organiseer voor vrouwen en mannen die wél zin hebben in een romantisch feestje, maar dan op hun eigen manier. Voor mensen die geen organza stoelhoezen willen, maar wel tips voor hippe trouwlocaties, goede fotografen die de clichés uit de weg weten te gaan en meer. Ik hou van ‘out of the box’ en lekker creatief. Daarom is het logo voor NINA Weddings een bowtie. Modern chic, gedurfd en lekker eigenwijs! Nu nog strikken:

Big thanks aan mijn vrienden, familie en iedereen om me heen die me gesteund heeft in de pittige aanloop naar het starten van mijn eigen bedrijf. Love you all!

XOXO Janina Cruz | NINA weddings

Please leave a Comment