Wedding event // Engaged 2013

Bij de aanloop naar mijn eigen bedrijf als weddingplanner, heb ik vele workshops, seminars, congressen en trouwbeurzen bezocht. Zelfs mijn vriend heeft bij de laatste aardig wat voor de kiezen gehad. Zelfs hij had dezelfde mening…”Is dat alles? Dit kan beter!” Ik zeg het gewoon eerlijk, met alle inspiratie die er te vinden is op trouwblogs en andere websites vind ik de Nederlandse trouwbeurzen redelijk saai en zoooo niet inspirerend. Natuurlijk doet iedereen zijn best, maar ik wil binnen de trouwbranche toch echt een andere richting uit. Om NINA weddings maar meteen knallend te laten binnenkomen en duidelijk te maken waar ik voor sta organiseerde ik Engaged.

Engaged: een uniek wedding event dat een verfrissend alternatief is voor de bestaande bruidsbeurzen in Nederland. Een event waar de vendors door een selectie gaan, waar stijl en kwaliteit bij elke vendor gelijk is, waar creativiteit en originaliteit voorop staat. Waar je niet voortdurend flyers en folders in je handen geduwd krijgt maar een experience meemaakt – een event waarbij je het liefst elke vendor zou willen boeken voor je eigen wedding. We hebben iedere leveranciers zelf uitgezocht op stijl en kwaliteit om zo jullie de créme de la créme te kunnen aanbieden. Ieder van hen is een in onze ogen talentvolle en creatieve ondernemer (vooral kleine ondernemers) die met veel persoonlijke aandacht unieke producten en diensten verlenen. We willen laten zien aan Nederland (en België) dat de prachtige bruiloften vol persoonlijke details die je in Amerikaanse blogs ziet zoals de grote bekende trouwblogs Style Me Pretty en 100layercake ook mogelijk zijn in Nederland. Nee, we bedoelen daarmee niet die tacky over the top bling bling weddings maar die ongelooflijke mooie bruiloften. Engaged is een verfrissend alternatief voor de bestaande trouwbeurzen, want die kunnen volgens ons toch echt een stuk hipper!

In de media

Engaged al gespot door blogs als ELLE.nl101woonideeënKeurmerk TrouwenAvenueLifestyleDecor8blog and many more! Engaged wordt gezien als een echte trendsetter en uniek concept die de bestaande bruiloftbranche opschudt. Het kan hipper en unieker!

De eerste editie van Engaged; a unique wedding event vond plaats op zaterdag 5 oktober. 

Engaged 2013 – After movie from Narratief on Vimeo.

  • Engaged
  • 5 oktober 2013
  • Founder
  • creator
  • organiser
  • styling

Please leave a Comment