Emmily en Gijs // Woodsy Indian Summer

Emmily en Gijs // Woodsy Indian Summer  Zo geweldig om een keer een herfstbruiloft all the way te mogen organiseren. Ondanks dat ik trouwen in de herfst volop promoot en inspirerende trouwblogs schreef was er weinig animo voor. Maar dit bruidspaar wilde dolgraag een bruiloft in de prachtige Indian Summer kleuren met een natuur en het gevoel van bos erin verwerkt. De Woodsy Indian Summer theme was geboren. De bruiloft begon met een pre-wedding diner waarbij natuurlijk het thema terug moest komen. Van de kraft uitnodigingen tot de hangende bloemdecoratie (WOW!). De tafels gestylde werden met prachtige bloemen in de mooiste herfstkleuren, pompoenen in alle vormen en maten, hertengeweien, gepersonaliseerde naamkaartjes en menukaarten.

De ceremonie werd gehouden in een mooie oude boerderij. De nadruk lag echter op het feest, waar men het langste zou verblijven. De kroonluchters werden met hulp van Bloom Your Life omgetoverd tot ware bossprookjes. De kale tent werd omgetoverd tot een heerlijke lounge area voor de gasten die zich even aan de dansvloer wilden onttrekken. Meerdere cosy vintage loungehoekjes benadrukte de stijlvolle sfeer van een boshuis. Een hippe gin tonic bar met een fantastische backdrop als achtergrond was een van de eyecatchers voor ooooh’s en aaaah’s bij de gasten. Niet te vergeten de houten wedding signs die ik altijd custom made voor klanten maak én als extraatje stirrers met een veertje (hetzelfde detail die ook uitnodigingen hadden).

Emmily en Gijs // Woodsy Indian Summer Emmily en Gijs // Woodsy Indian Summer Foto’s gemaakt met telefoon dus sorry voor de kwaliteit. 

Please leave a Comment