Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne

Schermafbeelding 2017-04-19 om 12.25.58

Wat een sprookjeskasteel! Op een paar uur rijden van Bordeaux, in het hart van de Dordogne lag dit prachtige kasteel. Samen met negentig vrienden en familie vierden ze daar hun driedaagse bruiloft. Beginnend op vrijdag met een welkomstborrel op de binnencourt, een ongedwongen, relaxte BBQ en een pre-party in de schuur. Belovend het niet te laat te maken natuurlijk! Een gezamenlijk ontbijt aan lange tafels op de dag zelf. De gasten staan leuke activiteiten te wachten en worden in groepjes op pad gestuurd. Ondertussen wordt het kasteel door ons omgetoverd tot droomtrouwlocatie. Na een intieme fotoshoot in de omgeving van het chateau, wat natuurlijk voor de meest romantische plaatjes zorgt komt het bruidspaar komt al toeterend aanrijden in hun mintgroene vintage Fiat 500. Het feest kan beginnen! De bruid in een stunning delicate Jenny Packham jurk. WOW! De ceremonie werd aan de achterzijde gehouden met prachtig vergezicht op de heuvels en het JA-woord onder de bomen.

Tijdens het borreluur was er een heerlijke taartentafels met de lekkerste homemade taarten zodat gasten zelf hun favoriet kunnen kiezen. Een toast met champagne en heerlijk live jazz muziek met Franse Chansons. Om bij weg te dromen. Sapjes bar, wijn en colafles – een persoonlijke touch van de bruid – voor de gasten. Heerlijk in het zonnetje in de binnen court. Besloten werd dan ook het diner niet buiten te houden, maar in de prachtige authentieke schuur van het chateau. Gelukkig is zelfs dit nog een parel op de locatie. Aan lange tafels werd genoten van een heerlijk uitgebreid diner en gevolgd door een topfeestje in de ruimte ernaast.

Niet terug te zien op de foto’s gelukkig maar, achter de schermen werd er megahard gewerkt om alles voor elkaar te krijgen. Vele malen hebben we plan B in werking moeten zetten, omdat er met regelmaat een regenbui voorbij kwam.  Alles kon pas op het laatste moment klaar gezet worden. Ongelooflijk  dat de ceremonie en het borreluur uiteindelijk toch buiten kon worden gevierd – ja zelfs met zon. Op het moment dat de gasten uitgenodigd werden voor het diner, begon het te stortregen… over timing gesproken. EN dit is waar je het uiteindelijk allemaal voor doet: een stralend bruidspaar, lachende gasten en een prachtige omgeving….wat wil je nog meer?!

Met dank aan de prachtige foto’s van HANKE ARKENBOUT! PS deze bruiloft werd gepublished in het Magnolia Rouge magazine.

Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne Margreet + Steven // Chateau wedding in de Dordogne

Verliefd geworden op trouwen in het buitenland na het zien van deze foto’s? Dolenthousiast over dit chateau? NINA weddings organiseert met alle liefde jullie bruiloft in Frankrijk, Italië, Spanje, Ibiza of andere bestemming. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via hello@ninaweddings.nl.

Lees ook de blog: 10 redenen om te trouwen in het buitenland

Dit vind je vast ook leuk: Trouwen in Frankrijk

En lees de do’s and don’ts: Wanneer beginnen met de trouwplanning?

  • Margreet + Steven
  • juni 2016
  • weddingplanning destination wedding styling

Please leave a Comment