Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft

Feest MR 9

Vol enthousiasme belde ze op over hun Italiaanse bruiloft; pizza en champagne. Helaas was ik niet beschikbaar voor hun bruiloft in Italie vanwege een vol geboekte agenda. Maar… ze wilde graag dat ik dan in ieders geval hun feestje in Nederland zou organiseren en stylen. Een duurzame bruiloft, biologisch eten en drinken, vintage aankleding, veldbloemen en vooral ongedwongen en relax. Samen zijn we gaan shoppen voor styling items. I love thrifting! Styling lekker vintage en eerlijk gehouden. Handgemaakte details zoals slingers, veldgeplukte bloemen casual in vaasjes (vooral niet te gestyled) en een ereplaats voor de honden.

Voor de gasten was er genoeg entertainment. Een mega taart met biologische aardbeien. Er waren meerdere mensen nodig om hem te verplaatsen, maar wat was hij heerlijk en weer eens totaal anders dan een standaard bruidstaart. Een pizza foodtruck, live jazz muziek, een zomerse dag met picknickkleden en afsluitende party met te gekke DJ! Oja, en champagne. Wat een geweldige dag was dit!!

 

Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft  Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft

Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft Mirjam en Roger // Biologische festival bruiloft

 

  • Mirjam + Roger
  • Juni 2014
  • Weddingplanner
  • Weddingstyling

Please leave a Comment