Return to Sender

Geplaatst door in Leveranciers op 17 augustus, 2013 0 Comments Return+to+Sender_Katja_Feestoverzicht_zoomin_MG_0392jpg-400x240

Huwelijkscadeaus met een verhaal

Al enkele jaren zijn de vrolijke items van Return to Sender te zien in de schappen van de Hema. Return to Sender is een initiatief van Katja Schuurman. Ze hebben vrolijke handgemaakte producten die door de lokale bevolking is gemaakt. Return to Sender gelooft dat eerlijke handel de motor is achter duurzame economische ontwikkeling. Hiermee proberen ze een bijdrage te leveren aan de bestrijding van armoede in de wereld.

Return to Sender wijnpakket slinger piñata Mexico kinderfeestje huwelijkscadeau gift feest decoratie confetti cadeau bruiloft babyshower

Wil je een bruidspaar op een originele manier verrassen met een huwelijkscadeau? Uit de verschillende landen waar Return to Sender werkt vind je hier onder meer: 

Een heerlijk wijnpakket (1x bubbels, 1x wit, 1x rood) met biologische Zuid-Afrikaanse wijn. De organisch geteelde druiven komen van boeren in de Lower Olifants River vallei, onderdeel van Namaqualand in de West-Kaap.

Een grote portie geluk in een klein flesje! Leuk als bedankje voor je bruiloftsgasten. Het geluksflesje bevat wortels van planten, zaden en amuletten. Traditioneel gezien heeft elk voorwerp en elke kleur zijn eigen betekenis en functie. De flesjes zijn daarmee een mooi symbolisch cadeautje voor alle gebeurtenissen waar je iemand een beetje geluk bij kan wensen.Het meest persoonlijke huwelijkscadeautje dat er is!

Return to Sender wijnpakket slinger piñata Mexico kinderfeestje huwelijkscadeau gift feest decoratie confetti cadeau bruiloft babyshower

Dit huwelijkskistje zit vol met mooie kleine symbolische producten uit de verschillende landen waar Return to Sender werkt. Je kan het kistje een persoonlijke touch geven door het zelf in te richten en als je het leuk vindt aan te vullen met een foto of een ander persoonlijk detail. Alles wat je in het kistje vindt heeft een eigen bijzonder verhaal.

Feestelijke decoratie

Met deze Mexicaanse slinger geef je elk huwelijk een extra feestelijk tintje! Deze huwelijksslinger is gemaakt van ‘papel picado’, een typisch Mexicaans product dat in 1998 officieel als cultureel erfgoed is erkend. De patronen en kleurencombinaties bepalen voor welk doel de slingers worden gebruikt. Deze slingers zorgen voor een prachtig effect op een huwelijk of natuurlijk op ieder ander gewenst feestmoment.

Return to Sender wijnpakket slinger piñata Mexico kinderfeestje huwelijkscadeau gift feest decoratie confetti cadeau bruiloft babyshower

Sla je slag voor je volgende huwelijksfeest! Deze piñata is gegarandeerd het hoogtepunt van jouw bruiloft! Hoewel van oorsprong waarschijnlijk Chinees, is de piñata al sinds de 16de eeuw onlosmakelijk verbonden met Mexico. In haar oorspronkelijke vorm, een zevenpuntige ster, stond de piñata voor de zeven hoofdzonden die door de mens bestreden moesten worden. Tegenwoordig is de piñata er in alle vormen en kleuren en een onmisbaar attribuut bij kinderfeestjes, bruiloften en babyshowers. Daar wordt het, gevuld met confetti, snoep en cadeautjes, aan het plafond gehangen. Hoogtepunt van het feest is het moment waarop het feestvarken wordt geblinddoekt en de piñata te lijf gaan met een stok, net zolang totdat de inhoud al snel in een stortvloed naar beneden komt. Hilariteit gegarandeerd!

Ga snel kijken en vind een fantastisch huwelijkscadeau!

Please leave a Comment