Industriële Bruiloft

Geplaatst door in Inspiration op 23 april, 2014 0 Comments carriage-works-dan-oday-boho-sydney-wedding-reception-inspiration7

Stoer trouwen

Bij trouwen denk je vaak aan de standaard bruiloften die vaak een klassieke of juist heel moderne uitstraling hebben. Maar zijn jullie meer het type voor een stoere bruiloft dan is een bruiloft op een industriële locatie super passend. Na het zien van deze bruiloftsinspiratie voor een industrial wedding, weet ik zeker dat jullie verliefd zijn op deze fantastische moderne bruiloftsstijl!Industriële Bruiloft trouwlocatie stoer modern industrieel boho glam bohemian

Het begint met het kiezen van een locatie met een industrieel tintje; een fabriekshal, een oude loods of restaurant met deze look and feel. Er zijn steeds meer bijzondere gebouwen die door de eigenaren worden verhuurd als trouwlocatie. Extra sfeervol zijn bakstenen muren; die geven direct een mooie kleur aan de ruimte en zorgen voor een vintage uitstraling.

Trouwen in een oude loods of fabriek. Trouwen in een oud industrieel pand is stoer, écht stoer. Veel beton, stenen, staal en buizen.  Er zijn heel wat panden die leeg staan en voor dit soort gelegenheden gebruikt mogen worden. Hóe uniek?  Verlicht je locatie met neon, verlichting & peertjes, decoreer oude schoolstoeltjes, of misschien wel Tolix design stoelen en grappige posters!

Industriële Bruiloft trouwlocatie stoer modern industrieel boho glam bohemian Industriële Bruiloft trouwlocatie stoer modern industrieel boho glam bohemian

Een industriële trouwlocatie lijkt misschien wat kaal en somber, maar het is juist de perfecte blanco locatie waarmee je alles kunt doen. De kale stenen muren en de betonnen vloer, deze aspecten maken de locatie juist zo gaaf. Door met het contrast te spelen van nieuw en oud kun je een geweldige styling neerzetten.

Het kleurenpalet bij een industrial wedding is erg divers. Gebruik lichte kleuren in je bloemstukken en je decoratie voor een stoere locatie met zachte styling. Uiteraard kan je kiezen voor een knalkleur. Zeker als je locatie al een goede industriële sfeer heeft, dan kan dat prima. Wil je het extra rustiek, kies dan voor hout, grijs en zwart. De meubels mogen ook een ruwe uitstraling hebben. Metaal en oude houten stoelen doen het het beste. Juist oude sofa’s en stoelen geven een warme uitstraling en kunnen meteen dienen als een loungehoek voor de gasten. Super cozy!

Industriële Bruiloft trouwlocatie stoer modern industrieel boho glam bohemian

Kate Ignatowski Photography

Een industriële bruiloft kun je met verschillende stijlen combineren. Misschien zelfs wel een festival thema indoor. Hoe cool is dat?! Ook kun je op een stoere locatie een sfeervolle bohemain bruiloft neerzetten door te dineren aan lange tafels in family style, gebruik van veel bloemen en grafische prints. Maar je kunt zelfs kiezen voor een sophisticated // modern glam bruiloft. Dit krijg je als je subtiele stoffen, zachte tinten mixt samen met de harde, ruwe industriële materialen zoals hieronder op de foto’s.

Industriële Bruiloft trouwlocatie stoer modern industrieel boho glam bohemian

Kate Ignatowski Photography

Wil je ook zo’n bijzondere stoere én toch romantische bruiloft? Ik help je graag op weg met een waanzinnige styling, met ook mogelijkheid van huur van te gekke stylingitems en tips voor de leukste locaties.

Bel of mail me gerust, dan kletsen we onder het genot van een kopje thee of koffie verder!

Please leave a Comment