The Inked Bride

Geplaatst door in Inspiration op 5 november, 2013 0 Comments bride-with-tattoo

Tegenwoordig lijkt het wel alsof iedereen een tattoo heeft. Zelf vind ik het ook prachtig, maar ik heb de stap nog steeds niet gezet omdat mijn ideeën over wat ik dan laat zetten iedere keer weer veranderen. Ik ben misschien wel iets te wisselvallig hiervoor of misschien ben ik gewoon wel een angsthaasje? Iedere keer gaan er ook verschillende dingen door mijn hoofd. Hoe staat het me als ik straks oud en verrimpeld ben? Vind ik mijn tatoeage over twintig jaar nog steeds leuk? Wat als ik straks wil gaan trouwen, ziet het er dan wel mooi uit? Die laatste vraag hoeft in ieder geval geen reden meer te zijn om geen tatoeage te nemen. Perfecte bruiden met een traditionele trouwjurk zijn mooi maar het is wel een beetje ouderwets. Bruiloften mogen persoonlijker zijn en steeds meer mag. Het is tenslotte jullie dag! Feel free and be yourself! Hier zie je het bewijs dat bruiden met tatoeages er geweldig uitzien! Bohemian, glamoureus, romantische bruid….het kan nog steeds met een tatoeage!

 

The Inked Bride tattoo tattoeage modern bruidsjurk bruid

 

The Inked Bride tattoo tattoeage modern bruidsjurk bruid

Feather Love Photography

The Inked Bride tattoo tattoeage modern bruidsjurk bruid

The Inked Bride tattoo tattoeage modern bruidsjurk bruid

Laura Goldenberger Photography

 

The Inked Bride tattoo tattoeage modern bruidsjurk bruid

Matt – Our Labor of Love

The Inked Bride tattoo tattoeage modern bruidsjurk bruid reiner photograpy

 

The Inked Bride tattoo tattoeage modern bruidsjurk bruid

Photography: Michael Liedtke

 

The Inked Bride tattoo tattoeage modern bruidsjurk bruid
The Inked Bride tattoo tattoeage modern bruidsjurk bruid

The Inked Bride tattoo tattoeage modern bruidsjurk bruid

featherandstone.com.au

The Inked Bride tattoo tattoeage modern bruidsjurk bruid

conversationpieces.co.uk

The Inked Bride tattoo tattoeage modern bruidsjurk bruid

The Inked Bride tattoo tattoeage modern bruidsjurk bruid

MÓNICA MUÑOZ IGLESIAS

 

En wat vinden jullie van deze bruiden met tatoeages? Heb je zelf een tatoeage? Ik ben erg benieuwd of je hem wel of niet zou laten zien. Ga jij je tatoeage met trots dragen of ga je met maskeerspullen aan de slag? Let me know!

Please leave a Comment