Styling van een bohemian bruiloft

Geplaatst door in Inspiration op 15 januari, 2015 0 Comments bohemian bruiloft

Wat is bohemian?

Een bohemian bruiloft is geen perfect gestylde bruiloft met een prinssessen baljurk en alle tradities die bij een klassieke bruiloft horen. Vrijheid, ongedwongenheid, familiair, natuurlijke materialen gemixt met veel kleur en motieven, romantiek. Het draait om simpel, puur en echtheid.  Of het nu is op het strand, een mooi bos, een festival veld of een andere bijzondere  trouwlocatie, ze hebben vaak een ding gemeen. De natuur en natuurlijke aspecten.

Om het totaalplaatje af te maken is de styling het belangrijkste. Gebruik sprekende kleuren in verrassende combinaties! Onderstreep je individualiteit met uitgesproken kleurcombinaties en verschillende stoffen. Experimenteer, laat je gaan! Uitgesproken kleuren onderstrepen een uitgesproken karakter. Vergeet alles wat je denkt te weten over kleurcombinaties. Mix sprekende kleuren, werk met verschillende kleurnuances en wees niet bang om totaal verschillende kleuren te combineren.Veren, kussens, kaarzen, houten lange tafels, dromenvangers, wedding signs en natuurlijk bloemen, bloemen, bloemen….

Bij het thema bohemian is het belangrijk dat je natuurlijke materialen gebruikt. Vooral niet te strak, glamourous of klassiek. Juist een mismatch van materialen en kleuren zorgt voor de ongedwongen sfeer waar jullie naar op zoek zijn. Maak gebruik van vrolijke en lieflijke kleuren zoals emerald groen, teal, koraalrood, okergeel, zacht blauw.

 

Een bohemian bruiloft draait om gezelligheid en spontaniteit. Niet te strakke styling dus maar lekker los en ongedwongen. Dineren doe je met al je vrienden en familie aan lange tafels. Wat dacht je van een picknick met lekkere kussens en plaids voor als het wat kouder is? Hierbij hoeven de kleuren niet in elkaar over te lopen of perfect bij elkaar te passen.

Houden jullie van ongedwongen, laidback bruiloft met veel gezelligheid? Dan zou deze stijl wel eens perfect voor jullie bruiloft kunnen zijn en zijn wij duidelijk een MATCH! Voor de planning of styling van je bruiloft kun je terecht bij mij, neem gerust contact op met NINA weddings voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan bespreken we JULLIE bruiloftwensen onder het genot van een kopje thee of koffie.

 

Please leave a Comment