Trouwen in België

Geplaatst door in Destination Wedding op 9 juli, 2015 0 Comments Antwerpen

Trouwen in het buitenland hoeft niet te betekenen dat je heel ver moet reizen. Dichtbij huis, maar toch net een tikkeltje anders kan ook. Dit kan heel prima bij onze buren uit België. Bijvoorbeeld in hartje Antwerpen of een bruiloft in de Ardennen. Net even anders dan in Nederland, bergen, bossen en mooie stenen bruggen, leistenen huisjes en kastelen; hier waan je je in het buitenland! Trouwen in België biedt nieuwe (voor ons veel onbekende) trouwlocaties. Vaak hoor je gasten zeggen dat ze de locatie al eens bezocht hebben tijdens een ander huwelijk. Waar dan ook vaak over gesproken wordt, zij deden het zo…. Toen was het….  Soms wil je gewoon echt een unieke locatie voor je huwelijk. Eentje waar niet mensen in je omgeving ook getrouwd zijn. Een uitstekend idee daarom om eens te denken aan onze zuiderburen. Antwerpen is vanaf Utrecht niet verder dan twee uur rijden, de Ardennen slechts een uurtje langer.

TROUWLOCATIES IN DE ARDENNEN

Wat dacht je van een weekendbruiloft in de Belgische Ardennen? Belgisch Limburg vormt het bijzondere en romantische decor voor uw onvergetelijke trouw-weekend! Alleen de roadtrip er naar toe is al geweldig. De Belgische Ardennen heeft prachtige chateaus en grote sfeervolle ingerichte familiehuizen die te huur zijn, waar je met al je bruiloftsgasten kunt slapen. Ik ken een heleboel prachtige trouwlocaties in de Ardennen, die ik graag met je deel.

Een weekend lang weg met al die mensen die belangrijk zijn in jullie leven.  Samen met een groep familie en vrienden overnachten in een mooie boerderij gevolgd door een intieme bruiloft. Een gezellig welkomstdiner of een ontspannen BBQ. Bij mooi weer genieten onder de sterrenhemel.

Trouwen in België trouwlocatie kasteel destination wedding city wedding city chic Belgie barn wedding Ardennen Antwerpen

Wesley Nulens Photography

 

Trouwen in België trouwlocatie kasteel destination wedding city wedding city chic Belgie barn wedding Ardennen Antwerpen

Melvinkobe.com

Heerlijk buiten trouwen, onder een oude boom, in een appelboomgaard of rustieke tuin met terras, een perfecte trouwlocatie. Een vintage / bohemian of juist landelijke styling van de bruiloft  maakt het compleet.Veel lachen en genieten, een dag vol prachtige gezamelijke herinneringen samen met de belangrijkste mensen om jullie heen. Het trouwdiner aan lange tafels, misschien op een zomerse avond tot heel lang buiten, genieten genieten….van een onvergetelijk, intieme, gezellige, bijzondere en persoonlijke bruiloft.

Tip: Ideaal voor een WINTER WEDDDING. Denk je eens in hoe prachtig en romantisch de Ardennen zijn in de wintermaanden, knapperende haardvuurtjes en de met sneeuw bedekte tuin verlicht door fakkels.

Trouwen in België trouwlocatie kasteel destination wedding city wedding city chic Belgie barn wedding Ardennen Antwerpen Trouwen in België trouwlocatie kasteel destination wedding city wedding city chic Belgie barn wedding Ardennen Antwerpen

TROUWLOCATIES IN ANTWERPEN

Of een city wedding in kunstzinnig Antwerpen? Hoe geweldig! Trouwen in de deze hippe stad is bijzonder. Ze hebben hier vele mooie locaties; restaurants, hotels, boerderijen en loodsen. Onontdekt door de meeste Nederlandse bruidsparen, maar wel ontdekt door NINA weddings.

Trouwen in België trouwlocatie kasteel destination wedding city wedding city chic Belgie barn wedding Ardennen Antwerpen

TROUWEN IN GENT OF BRUGGE

Misschien niet het eerste wat in je opkomt maar wist je dat Gent een uberhippe en bruisende stad is. Absoluut trending! Of wil je juist authentiek Brugge? Gent is een stad waar ieder zijn gading vindt. Een knap historisch stadsgedeelte én heel wat jonge, hippe buurten. Ook als het over heerlijke eetadresjes gaat. En je  kunt er dus ook te gek trouwen!

Ook verliefd geworden op trouwen in België? Mail me hello@ninaweddings.nl! Ik ben gek op de Ardennen en de rest van België en help jullie graag met de organisatie en styling van jullie droombruiloft.

Trouwen in België trouwlocatie kasteel destination wedding city wedding city chic Belgie barn wedding Ardennen Antwerpen

Please leave a Comment