Bella Italia

Geplaatst door in NINA weddings on travel op 15 september, 2014 0 Comments Trouwen in italie - Fiat 500

Met regelmaat krijg ik aanvragen voor bruiloften in het buitenland. Een van mijn eigen favorieten is Italië. Niet raar want Italië is een ideale plek om te trouwen. De betoverende omgeving van gebieden zoals Toscane, Le Marche en Umbrië zijn het ideale achtergronddecor voor een superromantische destination weddding. Dineren aan lange tafels, lampjes in de bomen, heerlijk eten, pizza & prossecco, feest bij het zwembad, uitzicht over de glooiende heuvels…. Puur genieten!!

Tu sei il sole del mio giorno

De ranke cipressen, glooiende heuvels en historische dorpjes kenmerken het landschap. Deze zomer ben ik met mijn vriend op vakantie geweest in Toscane. Wat een mooi gebied! We hadden een superleuk appartementje met uitzicht op de heuvels en olijfboomgaardes. Maar dit was een persoonlijke trip waarbij ik mijn vriend plechtig beloofd heb even niet met bruiloften en werk bezig te zijn. Ook wel eens goed, totale rust. Maar mijn weddingplanner hartje heeft stiekem toch wel erg mooie locaties gespot!! Maar ik wil nu toch echt serieus alle leuke trouwplekjes ontdekken in bella Italia.

Daarom is het duidelijk tijd geworden voor een volgende trip voor NINA weddings on travel. Voor jullie ga ik op zoek naar de leukste plekjes, knusse B&B en mooiste luxe villa’s. Andiamo!

Bella Italia trouwen in het buitenland trouwen toscane italie destination wedding

 

Het lijkt me super om van lokale mensen do’s and dont’s te horen. Heb jij leuke tips voor mooie accommodaties, trouw- en feestlocaties, leveranciers en fotografen, laat dan een comment achter of stuur een mail naar hello@ninaweddings.nl. Nieuwe samenwerkingspartners zijn welkom! 

____________________

Do you have tips for beautiful accommodations, wedding and party venues, suppliers and photographers I should visit in Italy please leave a comment or send an email to hello@ninaweddings.nl. New partners are welcome!

Please leave a Comment