Trouwen op Ibiza

Ibiza staat bekend als een feest en hippie-eiland waar je tot jezelf komt. Je kunt er heerlijk ontspannen en je voelt vanzelf de bohemian sfeer om je heen. Trouwen op het strand of in een mooie luxe villa, losgaan op muziek en blije gasten om je heen. Zeker weten dat jouw bruiloft een groot feest wordt! Bij ons wordt jullie mooiste dag van je leven tot in de puntjes georganiseerd.

Of jullie nu stiekem met zijn tweetjes willen trouwen ‘elopement’, een intieme bruiloft met 30 van jullie naast vrienden of familie we maken het onvergetelijk. We hebben goede contacten op het eiland met verschillende leveranciers en kennen mooie trouwlocaties en accommodaties. Wij werken lokaal en internationaal met de mooiste trouwleveranciers, van superb cateraars, inspirerende videografen tot zeer artistieke bloemisten en en creatieve ontwerpers. Alles voor jullie hippe, unieke bruiloft op Ibiza.

NINA weddings helpt  jullie graag met de organisatie van jullie bruiloft op Ibiza & Formentera. We hebben geen vaste arrangementen, maar werken altijd uitsluitend op maat. Ieder bruidspaar en dus ook iedere bruiloft is weer anders bij ons. Benieuwd naar wat NINA weddings voor jullie kan betekenen, laten we tijdens een kennismakingsgesprek verder kletsen. Let’s meet!

Trouwen op Ibiza Trouwen op Ibiza