Where leather meets art – Mano Macchiato

Geplaatst door in Groom op 18 januari, 2015 0 Comments 10525974_939253439434323_3493584536219380273_n

Je hebt een goed pak, maar je zoekt nog naar bijpassende schoenen. Schoenen vormen een belangrijk onderdeel van je outfit. Want ook mannen houden van schoenen toch?! Naast kwaliteit wil je dat ze er tiptop uitzien. Een mooi paar wat je trouwpak aanvult en je ook na je bruiloft nog lang kunt dragen. Nu kun je de eerste de beste shop binnenlopen, of je kunt wat verder zoeken en je schoenen met de hand laten beschilderen. Mijn voorkeur gaat uit naar het laatste. Hierbij laat ik je kennismaken met twee ware Nederlandse schoenkunstenaars die je moet kennen.

Where leather meets art - Mano Macchiato trouwschoenen huwelijkscadeau groom bruidegom

Achter de prachtige naam Mano Macchiato schuilt de Nederlander Pim Verest, een meesterschoenmaker die zijn vak tot een ware kunst verheft. Mano Macchiato vervaardigt en finisht schoenen met de hand. Wanneer exclusieve designerschoenen niet voldoen, biedt Mano Macchiato uitkomst. Verest komt uit een familie van schoenmakers, de voorliefde en het talent zitten dan ook in zijn DNA.

De Nederlandse schoenkunstenaar uit Eindhoven verwisselde deze stad eerder dit jaar voor New York. Hij ontdekte dat handgemaakte schoenen die met uiterste zorg beschilderd werden de nieuwe trend was. En voor trends is er geen betere plek denkbaar dan New York. David Blaine (magician/illusionist) liep rond in schoenen van Mano Macchiato tijdens de bruiloft van Kanye en Kim.Hij heeft een shop in Soho, maar komt zo nu en dan nog terug naar Nederland om hier zijn vaste klanten te voorzien van een paar Mano Macchiato schoenen. Naast schoenen ontwerpen ze ook riemen en tassen. Een prachtig huwelijkscadeau! De schoenen starten vanaf 200,- euro en bijpassende riemen vanaf 80,- euro.

Where leather meets art - Mano Macchiato trouwschoenen huwelijkscadeau groom bruidegom

Wanneer je ervoor kiest voor de op maat gemaakte schoenen, ben je volledig in controle. Mano Macchiato’s op maat gemaakte schoenen zijn gemaakt door de beste ambachtslieden in New York City. Elk model heeft zijn unieke stijl en ongeëvenaarde kwaliteit en comfort. Ze zijn gemaakt met behulp van de beste leder beschikbaar die de hoogste kwaliteit schoenen en afwerkingen waarborgen. Pure vakmanschap, handgemaakt en met de hand afgewerkt.Dus ben je op zoek naar mooie en unieke trouwschoenen kijk dan zeker eens op ManoMacchiato.com of check hun Facebook voor hun prachtige creaties. Mano Macchiato werkt op appointment only, dus alle aandacht voor jouw ontwerp.

Bron: Manners.nl | Photos: Mano Macchiato

Please leave a Comment