Early (love) birds

Geplaatst door in Giveaway op 1 juli, 2014 0 Comments early bird

Tijdens de zomerdagen worden heel veel meiden ten huwelijk gevraagd. Ben jij ook een van de gelukkigen? GEFELICITEERD met jullie verloving! Misschien heb je hier al jaren naar uitgekeken of kwam het als een totale verrassing. Een ding is zeker…een spannende tijd breekt aan. Waar moet je beginnen met de planning? Waar vindt je jullie ideale trouwlocatie? Hoe ziet de dag eruit? Waar vindt je goede, betrouwbare leveranciers? Welke stijl krijgt de bruiloft? Volop vragen, overload aan inspiratie en goed bedoelde adviezen van vrienden en familie maakt het er niet gemakkelijker op. Of misschien hebben jullie beide een mega drukke baan en weinig vrije tijd. Maar jullie willen wel een prachtige bruiloft om bij weg te zwijmelen en lang van na te kunnen genieten. De uren die in de bruiloftsplanning gaan zitten worden vaak erg onderschat en ook de verantwoordelijkheid die de ceremoniemeester krijgt (zij wil ook kunnen feesten en genieten).

Early (love) birds winactie

StyleMePretty.com – Sara Richardson Photography

Om jullie vanaf het begin direct bij te staan tijdens jullie gehele planningsproces, zodat jullie volop en onbezorgd kunnen genieten van de grote dag én de voorbereidingen, is het handig om direct een weddingplanner erbij te betrekken. Op die manier bespaar je tijd (en dus ook geld), werk je samen met leveranciers en ben je verzekerd van een prachtige, unieke bruiloft waar jullie gasten nog lang over na praten.

Dus… Net ten huwelijk gevraagd en plannen om te gaan trouwen in 2015?! Voor jullie heb ik nu een super leuke deal; 10% vroegboekkorting op alle weddingplanners diensten als je mij vóór 31 augustus 2014 boekt.

Wil je gebruik maken van deze speciale “early love birds” actie, vermeld dat dan voor het kennismakingsgesprek. Iedere bruiloft is uniek en daarom bespreek ik graag met jullie hoe jullie droombruiloft eruit ziet en wat ik voor jullie kan betekenen. Laten we eens rustig onder kopje thee of koffie verder kletsen. Oja, nog wat trouwinspiratie nodig? Lees eens Bohemian wedding, trends 2014 of Industrial wedding of één van mijn andere inspirerende blogs.

Liefs, Janina

Voorwaarden: alle weddingplannersdiensten bij bruiloft in mei – sept 2015 geboekt vóór 31 augustus 2014.

 

Please leave a Comment