Let it rain on me!

Geplaatst door in Tips&Tricks op 28 mei, 2014 0 Comments 2c76e978f2555ef24c810bb8a7f5697f

Opgewekt worden op de ochtend van je trouwdag met….. REGEN! Het weer hebben we helaas – hoe graag we het ook zouden willen – niet in de hand. Niet hier in Nederland, maar ook niet in het buitenland. Een 100% garantie krijg je nergens. Dus wat doe je dan als het toch regent?!

>>Koop stijlvolle regenlaarzen

Let it rain on me! fotoshoot fotografie

Greenweddingshoes.com

>> Ga niet zonder paraplu, ik herhaal, niet zonder paraplu naar buiten. Je haar zal in de regen, als is het maar een klein beetje, meteen veranderen in een puinhoop. Je bent de stralende bruid, dus laat iemand galant de paraplu boven je houden. En bespreek vooraf aan de bruiloft met je hairstyliste of er een touch up mogelijk is gedurende de dag.

>>Zorg voor mooie paraplu’s die passen bij je thema; vintage, transparant, kleurrijk.

Let it rain on me! fotoshoot fotografie

>>Betrek je vriendinnen / bruidsmeisje erbij. Met hen erbij wordt het extra pret in de regen.

Let it rain on me! fotoshoot fotografie

>>Heb een city wedding? Het straatbeeld in de regen kan zorgen voor geweldige foto’s. Straatlichten die reflecteren in de waterplassen geven een waanzinnig effect.

>>Laat je inspireren door films als The Note Book of Dirty Dancing. Zorg voor de passie en laat de paraplu achter! Ga volledig voor de Notebook film stijl; doordrenkt in de regen.

Laat je niet een beetje trouwdag regen krijg je naar beneden – plan vooruit, koop een paar bijpassende paraplu’s voor het geval dat, en geniet van de resulterende foto’s. Een beetje regen hoeft niet een domper op jullie grote dag te zijn! Grijp het moment aan door het verkrijgen van geweldige regenshots zoals hieronder!

Let it rain on me! fotoshoot fotografie

Photos by Juan Maclean

Let it rain on me! fotoshoot fotografie

ARIEL RENAE PHOTOGRAPHY

Nog even een serieuze afsluiting…sommige bruiden geloven dat regen op hun trouwdag het einde van de wereld is, maar luister dames! Jullie trouwdag is wat je er zelf van maakt, het is voorbestemd om dé gelukkigste dag van je leven te zijn, en je hebt waarschijnlijk maanden en jaren besteed aan de voorbereidingen. Maar wat dan nog als het regent? Jullie gaan trouwen!! Dat is het belangrijkste gedeelte, en ik hoop dat je gerustgesteld bent. Trouwfoto’s in de regen kunnen nog steeds ongelooflijk mooi zijn, of zelfs nog mooier!

Get out there and enjoy it!

Please leave a Comment