We got news!

Geplaatst door in NINA weddings op 21 juni, 2017 0 Comments Velvet Green

Afgelopen jaren heeft NINA weddings ongelooflijk veel mooi, verschillende bruiloften in zowel binnen- als buitenland mogen stylen. Tijdens de vele bruiloften heb ik ongelooflijk veel leuke accessoires, decoratie en zelfs vele meubels verzameld. Waar het begon met een uitpuilende garage, hebben we nu een magazijn van meer dan 75m2 aan stylingmateriaal. Het was logischerwijs dan ook tijd voor een nieuwe business; verhuur van bruiloftsdecoratie en stylingmateriaal voor de mooiste bruiloften en evenementen.

Yay! Eindelijk! We proudly present Velvet Green. Het zusje van NINA weddings dat zich richt op verhuur van toffe moderne, bohemian en vintage bruiloftdecoratie voor een te gekke bruiloft. Net als NINA weddings onderscheidt dit verhuurbedrijf  zich door de kenmerkende hippe en verfrissende stijl. Van bohemian tot modern en unieke one-of-a-kind vintage items. Of je nu gaat voor een festival style, barn wedding, trouwen in het bos of in jullie eigen tuin, de leukste spullen vindt je hier om jullie bruiloft nog specialer te maken.

We got news! verhuur styling

Na maanden hard werken zijn we live met de website, en kunnen jullie met eigen ogen zien wat ik aan leuk materiaal heb. Neem een kijkje in ons assortiment. Volg natuurlijk ook op Facebook en Instagram.

Dagelijks komen er nog nieuwe items op de website, want er staan nog veel items in het magazijn te wachten op een foto. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt het nieuws (en de leukste items) als eerste in je mailbox.

We got news! verhuur styling

 

 

Please leave a Comment