Binnenkijken bij Wild At Heart Bridal

Geplaatst door in Vendor Love op 31 maart, 2017 0 Comments Wild-At-Heart-Bridal-Bo-Luca-2-800x550
Al voor de opening ontmoette ik eigenaresse Annika, maar van een bezoek kwam het steeds maar niet. Tot vandaag!! Vandaag heb ik eindelijk mijn favoriete Nederlandse bridal shop bezocht: Wild at Heart Bridal. De trouwe volgers van NINA weddings weten dat ik van deze bridal store, waar ik superfan van ben, al vaker berichten en trouwjurken deelde. Sinds dag één ben ik helemaal gek ben op haar vernieuwende stijl, wat ook terug te zien is op haar Instagram en waanzinnig mooi gestylde look books. Allebei met een duidelijk eigen, frisse en moderne stijl. Wild at Heart Bridal is een unieke trouwjurken winkel voor de moderne bruid. Het heeft jurken van te gekke designers uit oa Frankrijk, Amerika, Australië waar je echt bij wegdroomt. Als jonge meid heb ik nooit gedroomd over de witte jurk. Vooral omdat ik zelf niks heb met prinsessenjurken, maar deze jurken zijn echt GE-WEL-DIG én fashionable. Dit WIL je dragen op je bruiloft!

Binnenkijken bij Wild At Heart Bridal trouwjurk designer

Binnenkijken bij Wild At Heart Bridal trouwjurk designer

Fotografie: Marilyn Bartman

Een collectie die met grote zorg door Annika wordt uitgekozen en varieert van vintage en bohemian, elegant en romantisch, tot cool en minimalistisch. Dit resulteert in een collectie unieke designer trouwjurken om bij weg te dromen. Met merken van over de hele wereld waaronder Rue de Seine, Daughters of Simone, Bo & Luca, Houghton, & For Love, Alexandra Grecco, A la Robe en Odylyne The Ceremony. Vrijwel alle merken zijn exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Wild At Heart. Of je nu een trouwjurk zoekt voor je bohemian bruiloft, of je meer een stoere chick bent die voor een moderne, sexy jurk gaat. Hier is voor iedere stijl wel een jurk.
Binnenkijken bij Wild At Heart Bridal trouwjurk designer Binnenkijken bij Wild At Heart Bridal trouwjurk designer Binnenkijken bij Wild At Heart Bridal trouwjurk designer
Binnenkijken bij Wild At Heart Bridal trouwjurk designer

Lott’s Photography

Naast de mooie trouwjurken zijn er ook prachtige bridal accessoires voor in je haar en delicate lingerie (be prepared voor de honeymoon, girls). Echt alles is gewoon mooi en zo stylish. 
Binnenkijken bij Wild At Heart Bridal trouwjurk designer

Lott’s Photography

Net als de hele shop trouwens. Een heerlijke relaxte vibe, met een minimalistische boho-touch, is dit hét decor waar je al die prachtige jurken kunt passen. Terwijl je besties sippen aan een theetje, kun jij even een private momentje hebben in je jurk voor de spiegel, voordat je hem als volleerd model (duh….) toont. Ik voorspel niets anders dan ooohhhhss en aaahhhs. Volgens Annika zijn wij Nederlanders trouwens iets te koeltjes voor de bekende Say Yes To The Dress-tranen, dus wees niet bang als je ze niet krijgt. Geloof me, je hebt echt wel DE jurk gevonden. Het zal zelfs eerder zo zijn dat je niet kunt kiezen (luxe probleem), want deze jurken zijn allemaal mooi.

Binnenkijken bij Wild At Heart Bridal trouwjurk designer Binnenkijken bij Wild At Heart Bridal trouwjurk designer

Binnenkijken bij Wild At Heart Bridal trouwjurk designer

Lott’s Photography

PS nog een leuke tip. Ben je groot fan van een bepaalde designer? Met regelmaat heeft Wild at Heart Bridal trunkshows. Dit zijn momenten waarbij een zeer uitgebreide (meer dan normaal in de winkel) van deze designer aanwezig is en gepast kunnen worden….WOW!!

De designerjurken hebben prijzen variërend tussen 1500 en 6000 euro. Ze zijn dus ondanks dat het – let op; handgemaakte- designerjurken zijn dus zeker betaalbaar. Ik zou het wel weten voor mijn bruiloft in ieders geval. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel bij ‘designers’ om te zien welke merken ze aanbieden. Je kunt heel gemakkelijk zelf een afspraak inplannen voor een bridal sessie via de website. Dus wanneer zie ik jouw in je prachtige trouwjurk?!

Please leave a Comment