WIN: Trouwadvies

Geplaatst door in Giveaway op 28 december, 2013 1 Comments 3dc52cf8134021e5669a2824944babf3

Ja! Het is weer tijd voor een winactie! Het plannen van je bruiloft kan zeer stressvol zijn en waarschijnlijk zit je vol vragen. Zomaar een greep uit de veel gestelde vragen: Hoe kan ik binnen het budget blijven? Wat zetten we op de trouwkaart? Waar vind ik goede leveranciers?

Gaan jullie trouwen, of zou je graag je beste vriendin verrassen met een gratis wedding consultancy? Dit is je kans! Tijdens dit twee uur durende trouwadviesgesprek worden jullie vragen beantwoord en met jullie meegedacht door een professioneel weddingplanner.

WIN: Trouwadvies winactie win vragen trouwkaart trouwadvies tips planning facebook budget

Wat wordt besproken tijdens het trouwadvies-gesprek?

>> Antwoord op vragen / pijnpunten
>> Ideeën voor jullie dagindeling
>> Tips voor de planning
>> Advies om iets unieks van jullie bruiloft te maken
>> Overige vragen

Hoe kun je het winnen?

Laat een comment achter, like de Facebook pagina & WIN 2 uur TROUWADVIES (ter waarde van 150 euro)! Bij 400 likes op Facebook ga ik het trouwadvies verloten!

(1) Awesome folk have had something to say...

 • Danielle Bune - Beantwoorden

  2 januari 2014 at 1:58 pm

  Hi Janina,

  Het lijkt mij geweldig om een trouwadvies te winnen! Wij willen in september in Amsterdam trouwen met een bohemian /vintage chic thema en alle hulp daarbij is zeker welkom! Op jouw website zie ik allerlei leuke dingen waar ik heel veel inspiratie van krijg! Maar hoe krijg je dat allemaal voor elkaar?!?! Ik ga iig door met inspiratie doen op jouw website en mijn Pinterest board vullen,

  Groetjes,
  Danielle

Please leave a Comment