WIN: Vespa Picknick

Geplaatst door in Giveaway op 10 juni, 2013 5 Comments vespa picknick

Nu NINA weddings eindelijk ook online te vinden is en steeds meer naamsbekendheid krijgt, grijp ik de gelegenheid meteen aan om het te vieren… actually, I always find my way!  Binnenkort kunnen jullie bij ThePerfectWedding.nl, waar ik als expert gastblogger voor ben, mijn eerste blog lezen. Daarnaast sta ik deze maand met een leuke advertorial in Bruid&Bruidegom magazine. Het wedding event Engaged, gehost door NINA weddings en Velvetine, is live gegaan en de kaartverkoop is gestart.  Én… ik ben bezig met het opzetten van nog veel meer leuke concepten en activiteiten. Wat precies hou ik verder nog even geheim. So excited!

Big party dus en om dat alles nog leuker te maken en nog meer mensen te laten kennis maken met NINA weddings verloot ik onder mijn fans:

WIN: Vespa Picknick winactie vespa romantiek picknick gastblog for two arrangement actie Eén Vespa Tour met deluxe picknick  for two ter waarde van 100 euro. Maak samen een dagtour op een echte oude Italiaanse Vespa scooter door het Limburgse heuvelland. Wie droomt er niet van om te picknicken op een van de idyllische plekjes die Zuid-Limburg rijk is. Lekker op een mooie zonnige zomerdag romantisch toerend over de kleine landweggetjes en holle wegen rondom Maasticht. Tijdens julie rit kunnen jullie uitgebreid pauze nemen  in een wei waar alles voor julie tot in de vingertopjes is geregeld! De plaids liggen al op locatie, de manden staan gevuld voor julie klaar, en de overheerlijke picknick kan beginnen! Tijdens julie picknick geniet je tevens van een schitterend panoramisch uitzicht op het mooie Heuvelland!

What to do
1. Like mijn Facebook pagina (spread the love; delen graag!)
2. Laat via de comments je e-mailadres achter (in het invulveld voor e-mail) en vertel in je reactie waarom je wilt winnen.

De gelukkige winnares is:

Marleen Brekelmans! Je bent de gelukkige winnares van het Vespa Picknick-arrangement! Veel plezier met je geliefde tijdens deze romantische trip, geniet van de picknick, panoramisch uitzicht en vooral van elkaar! Sla je armen inderdaad maar goed om hem heen! Buon divertimento!

Voorwaarden: Iedere deelnemer (door het liken van de Facebook pagina én het achterlaten van een comment hieronder) maakt automatisch kans op de prijs te winnen. De prijs kan niet worden ingewisseld voor contanten of geretourneerd. Over de uitslag valt niet te corresponderen.  Het arrangement is geldig tot en met september 2013 op basis van beschikbaarheid. De geldende verhuurvoorwaarden van het verhuurbedrijf zijn van toepassing.

(5) Awesome folk have had something to say...

 • Danique - Beantwoorden

  11 juni 2013 at 10:11 am

  Hoi Hoi wat een leuke prijs, dat wil ik wel winnen!!

 • Marleen - Beantwoorden

  12 juni 2013 at 7:50 pm

  Super romantisch, daar wil ik de liefde van mijn leven graag mee verwennen. Ik zie ons al rijden… armen om hem heen, over heuvels en door dalen en dan ineens die picknick in een wei. Wat zal dat een verrassing zijn 🙂

 • Robert - Beantwoorden

  17 juni 2013 at 8:32 pm

  Heerlijk, ……….. Te rijden tijdens een mooie dag! En heerlijk van de vrijheid te genieten en op tijd te stoppen op een mooie landweggetje met de liefde van mijn leven, te genieten van heerlijke dingen, gewoon even helemaal niets! en opgeladen terug te keren.

 • Fiona - Beantwoorden

  30 juni 2013 at 10:07 am

  Mijn verloofde en ik zijn helemaal weg van Italie en willen altijd nog een keer met een vespa touren! Dit zou als verrassing voor mijn verloofde super zijn, als voorproefje op onze bruiloft in Italie!

 • Eline - Beantwoorden

  30 juni 2013 at 11:49 am

  Zie deze actie nu pas, wat geweldig leuk!!
  Limburg is prachtig mooi, tijdens een excursie met de uni ben ik er helemaal verliefd op geworden.. En dan op zo’n Vespa, samen met de geweldigste persoon op de hele wereld…. Een droom!
  Wat zou het heerlijk zijn om dat deze zomer te doen, als we weer even samen zijn, na elkaar 12 weken niet te hebben gezien (mijn lief woont ver weg).. Ik geniet nu al van het idee! 🙂

Please leave a Comment