Workshop Bloemschikken

Geplaatst door in Workshops op 28 maart, 2014 0 Comments 11e6ad3d6614220599f4032fed63b38b

Party throwers, DIY brides-to-be, creatievelingen en bloemenliefhebbers – you’re in for a pretty treat? 

Ik ben gek op bloemen, ze brengen direct vrolijkheid in je huis, bij je dinerfeest en zijn een absolute must have bij iedere bruiloft.  Mijn eigen floral skills komen thuis niet verder dan de stengels snijden en in een vaasje plaatsen. Daarom leek het me geweldig om eens van een professional tips en advies te krijgen. Ben je ook zo gek op bloemen en wil je wel eens verder komen dan een simpel bosje tulpen in een vaasje maar een waar kunstwerk maken? Dan is dit dé workshop voor jou!

Workshop Bloemschikken workshop tutorial Don Florito bloemschikken bloemist bloemen

Beschrijving van de workshop

De workhop Bloemschikken wordt gegeven door gepassioneerd bloemiste en kleurspecialiste Giada Graziani van Don Florito (winnares Dutch Wedding Award). Tijdens de 2 uur durende workshop ga je een prachtig centerpiece voor op je dinertafel creëren.

 Je leert:

–          Hoe maak je de basis voor een mooi arrangement

–          Hoe creëer je een asymmetrisch bloemstuk

–          Achtergrond van de bloemen

Workshop Bloemschikken workshop tutorial Don Florito bloemschikken bloemist bloemen

De prijs is inclusief het materiaal dat je nodig hebt voor de workshop bloemen, gereedschap en een vaas om je bloemarrangement in te maken (die je ook mee naar huis mag nemen) en hapjes en drankjes.

 ————————————————————–

WHERE & WHEN

Vrijdag 2 mei 19.30 – 21.30 Amsterdam

99,- euro (inclusief vaas en bloemen)

Minimaal 8 – maximaal 12 deelnemers.

 

INSCHRIJVEN

Schrijf je snel in via workshop@ninaweddings.nl want er zijn maar beperkt aantal plekken! Mail je naam, adres, telefoonnummer en geef ook even aan of je een aanstaande bruid, een enthousiaste creatieveling of iemand uit de trouwbranche bent. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe workshops; schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Photcredit: Design Love Fest

Please leave a Comment